Hotel i Garda ved Gardasøen

Sporthotel Olimpo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger smukt med en dejlig udsigt, omkring 500 meter fra Gardasøen og Garda bycentrum. Efter en lang dag med mange aktiviteter, vil du sætte pris på en tur i poolen og en afsluttende middag i hotellets egen restaurant.

Hotel med flot have

Udstyret med en flot og velholdt have med pool, 5 tennisbaner (anvendes mod betaling af tillæg) og park. Hotellet råder desuden over indendørs pool, fitnessroom, sauna og vandmassage (disse faciliteter er ikke tilgængelige i juli og august og anvendes mod betaling af tillæg) samt konferencelokale med 400 siddepladser og komplet AV-udstyr, 6 mødelokaler med 50 siddepladser, lounge, bar, café, restaurant, internetadgang (i receptionen) og garage ('først til mølle' - princippet).

Værelser med balkon

Værelserne er solrige og rummelige, men indretningen er en smule gammeldags. De råder alle over satellitfjernsyn, telefon, balkon og badeværelse.

Central beliggenhed

Hotellet er mest egnet til de rejsende som gerne bor en smule spartansk, som ikke ønsker at tage ud at spise hver dag, men som gerne vil bo centralt samtidig med, at de har adgang til et svømmebassin.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Populært i Veneto

Valbella

Bibione

Residence Liana

Torri del Benaco

search map