Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Rustico

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Rustico ligger i grønne omgivelser midt mellem vinmarkerne, blot ca. 1 kilometer fra centrum af Garda by. Afstanden gør at man kan gå til centrum, og der er flere indkøbsmuligheder og restauranter i nærheden.

Fælles grillområde

Der er i alt ni større eller mindre lejligheder, som ligger i to sammenhængende bygninger med fælles have og stor swimmingpool. De øverste lejligheder ligger på 4. sal. Der er ikke elevator, men man belønnes med en fantastisk udsigt. Bag bygningerne er der parkeringsplads, og foruden nogle få legeredskaber til mindre børn er der også et fælles grill-område.

Enkelt indrettede lejligheder

Lejlighederne er enkelt indrettet, men opfylder de mest basale krav til komfort, lige som de alle har værdiboks, kaffemaskine og satellit TV.

Lejlighederne på Residence Rustico

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser

er på ca. 30 m², og ligger i stueplan (1 lejlighed ialt). Består af opholdsrum med to dobbelte sovesofaer, køkkenhjørne med gasblus, kaffemaskine og køleskab samt badeværelse med bruser.

Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type A)

er på ca. 40 m², og ligger i stueplan (1 lejlighed ialt). Består af opholdsrum med dobbelt sovesofa samt dobbeltseng, køkkenhjørne med gasblus, kaffemaskine og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, samt badeværelse med bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B)

er på ca. 60 m², og ligger i stuen, på 1., 2. eller 3 sal (6 lejligheder ialt). De består af opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkken eller køkkenniche med gasblus, kaffemaskine og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med bruser.

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type C)

er på ca. 80 m², og ligger på 1. sal (1 lejlighed ialt). Den består af opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkken med gasblus, kaffemaskine og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltsenge samt badeværelse med bruser og vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Ca' Mulini

Garda, Veneto

Appartamenti San Benedetto

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map