Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Pratone

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Pratone ligger knap 1 km fra Garda centrum og i kort afstand fra den maleriske Punta Virgilio. Her kan du nyde dagen ved poolen, mens dine børn leger i haven eller tage en gåtur ned til søen langs en privat sti.

Dejlige omgivelser for både store og små

Vil man bade, finder man neden for lejlighederne et flot svømmebassin med separat børnebassin og omkring poolen liggestole og udendørsbruser. Til stedet hører grill og parkeringsplads (én plads pr. lejlighed). I nærheden er der restaurant, pizzeria, bar og supermarked. Trods det at komplekset vender mod søen er der ingen søudsigt herfra, grundet den kraftige vegetation.

Indretning og faciliteter

Lejlighederne er udstyret med fjernsyn med få satellitkanaler og varmeanlæg til de køligste nætter i ydersæsonerne. Nogle lejligheder kan endda være fordelt på to etager. De har alle terrasse med bord og stole og tørresnor og parasol
BEMÆRK: Check-in finder udelukkende sted mellem kl. 16.00 og kl. 19.00. Efter kl. 19.00 er det ikke muligt at checke ind og man er nødt til at overnatte på andet hotel for egen regning.

Lejlighederne på Residence Pratone

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type ST4 med terrasse)

Lejlighederne er på ca. 35 m² og består af alrum med to sovepladser i sovesofa samt lille køkkenhjørne, hems med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder endvidere over terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A4 uden terrasse)

Lejlighederne er på ca. ca. 35 m² og består af opholdsstue med to sovepladser i sovesofa samt lille køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der hører ikke balkon eller terrasse til lejlighederne.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A4 med terrasse)

Lejlighederne er på ca. 35 m² og består af opholdsstue med to sovepladser i sovesofa samt lille køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder endvidere over terrasse.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B6 med terrasse)

Lejlighederne er på ca. 60 m² og består af opholdsstue med to sovepladser i sovesofa samt lille køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder endvidere over terrasse.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type C8 med terrasse)

Lejlighederne er på ca. 75 m² og ligger på første sal. De består af opholdsstue med to sovepladser i sovesofa samt lille køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Der findes endvidere enten åben hems eller soveværelse med yderligere to enkeltsenge. Lejlighederne råder over terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Palme

Garda, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

Residence Liana

Torri del Benaco

search map