Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Parco del Garda

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedets lejligheder og villaer er placeret rundt omkring i en kæmpe privat park på ca. 200.000 m² med græs og oliventræer. Den store park gør, at naturen er helt tæt på til trods for, at der kun er ca. 1 km. til centrum af Garda by og lidt mindre til selve søen.

Uanede børnefaciliteter som blandt andet børnepool

I den store private park findes mange fællesfaciliteter – to store svømmebassiner samt flere børnebassiner, legeplads, bordtennis og fire tennisbaner. Du kan derudover benytte dig af stedets egen restaurant/pizzeria (også take-away), der har terrasse med en utrolig smuk søudsigt, og bar, samt det lille supermarked, hvor dagligdagens fornødenheder kan købes. Alle disse faciliteter gør, at stedet er ideelt til især børnefamilier, som ønsker en afslappet ferie i grønne omgivelser, hvor der er plads til at børnene kan løbe rundt og lege, og hvor det ikke er nødvendigt at køre ud fra hver dag. Parco del Garda er nabo til Hotel Marco Polo, der råder over nogle af de fælles faciliteter, som altså er fælles med hotellets gæster, bl.a. receptionen.

Flere typer af boliger

Stedet har ca. 100 boliger – lejligheder og villaer – som alle har fjernsyn, værdiboks og møbleret balkon eller terrasse, med undtagelse af etværelseslejlighederne. De få lejligheder ligger alle omkring supermarkedet og er af lavere standard end bungalowerne, da de er af lidt ældre dato og dårligere møbleret.

Lejlighederne på Residence Parco del Garda

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser (A)

Lejlighederne er på ca. 40 m². De består af spisekøkken med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng eller to enkelt senge, badeværelse med bruser. Udenfor er der møbleret balkon eller terrasse.

Treværelseslejlighed i bungalow med 5 sovepladser (BW)

Bungalows med 5 sovepladser er på ca. 60 m². De består af opholdsstue med sovesofa, lille køkken, to soveværelser med hver to sovepladser og badeværelse med bruser. Villaen er omgivet af have og har møbleret terrasse med udendørs pejs, hvor du kan grille din mad!

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Populært i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

search map