Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Residence Corte delle Rose

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Corte delle Rose er et mindre feriekompleks med 16 lejligheder, der ligger i en flot velholdt have. Her kan du slappe af på din terrasse eller ved poolen, mens dine børn lege rundt på det lukkede område.

Dine børn vil elske poolen

Lejlighederne omkranser haven, hvor den flotte pool (10 x 20 meter) med tilhørende børnebassin (5 x 7 meter) ligger. Her kan du også nyde solens stråler på den fælles solterrasse med liggestole og parasoller. Til stedet er der endvidere reception, fælles grillområde, vaskerum og legeplads.

Spis din middag rundt om hjørnet

Lige uden for døren finder du to pizzeriaer og en fiskerestaurant. Bageren ligger en kort gåtur fra stedet. Der er ca. 1,5 km til søen og Garda centrum, hvor du finder et rigt udvalg af indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder samt den hyggelige søpromenade. Den lokale offentlige bus kører mellem byen og lejlighedskomplekset, næsten til døren, så indkøb kan ske uden at skulle bruge bilen.

Nyd de lune sommeraftener på din terrasse

Lejlighederne er funktionelt men pænt møbleret. De råder alle over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, aircondition samt selvstændigt varmeanlæg til de kølige måneder. De har alle egen terrasse med bord og stole lige uden for opholdsstuen, og vender alle mod svømmebassinet. Dog varierer afstanden lidt afhængigt af hvilken blok du bliver indlogeret i.

Lejlighederne på Residence Corte delle Rose

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser 48 m² (stueetage / første sal)

Lejlighederne ligger fordelt på to etager. Stueetagen indeholder opholdsstue med køkkenhjørne (med 4 gasblus og mikrobølgeovn) og dobbeltsovesofa (bedst til børn), lille toilet, og udgang til udendørs terrasse med bord og stole. På første sal, som nås ad en indendørs trappe, findes badeværelse med toilet og bruser samt soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser 70 m² (stueetage / første sal)

Lejlighederne ligger fordelt på to etager. Stueetagen indeholder opholdsstue med køkkenhjørne (med 4 gasblus og mikrobølgeovn) og dobbeltsovesofa (bedst til børn), lille toilet, og udgang til udendørs terrasse med bord og stole. På første sal, som nås ad en indendørs trappe, findes badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge samt udgang til balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Appartamenti Vignol Due

Bardolino, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map