Anmeldelser af Ca' Mulini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ca' Mulini

Læs personlige anmeldelser af Ca' Mulini som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' Mulini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ok lejlighed og placering

Med de 2 stjerner var lejligheden som forventet - ikke luksuriøst, men spartansk indrettet med møbler og køkkenudstyr. Lejligheden ligger i rolige omgivelser og med en god udsigt over Grada By og Gardasøen, så der var gode muligheder for at nyde udsigten og solnedgangen over Grada Søen. Lejligheden er OK kan anbefales.

Ca' Mulini
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Ca' Mulini
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med veranda)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lise-Lotte med familj från Lindome i Sverige bodde på Ca' Mulini i Garda från den 17. till den 24. juli 2010.

Tack för ditt mail. Garda känner jag ju väl sen tidigare och det är superbra där. När det gäller boendet ligger det i en BRANT backe vilket innebär att man går inte ner till stan - det tar på krafterna i värmen. Det är mycket tyskar som bor där då Neckerman har 4 - 5 lägenheterna på avtal med sina pärmar och utflyktserbjudande. Den lägenhet vi hade var mycket liten men OK för oss med 2 barn - däremot var det bara en garderob i hela lägenheten. De som ansvarar för boendet var mycket trevliga och de tog väl hand om poolen som de rengjorde 2 gånger per dag. Vi återkommer säkert till er igen när det gäller fler boende framöver.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Ca' Bottrigo

Bardolino, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populært i Veneto

Valbella

Bibione

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

Residence Eden

Peschiera sul Garda

search map