Feriebolig i Garda ved Gardasøen

Ca' Mulini

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælg dette sted, hvis du ankommer i bil og regner med at være meget lidt indendørs. Haven og udsigten er perfekte til at nyde solen og slappe af. Er du til aktiv ferie, kan du både cykle og gå langs stierne og vejene mellem søen og bjergskråningerne.

Pool i skønne omgivelser

Omgivelserne er fredelige og ved landhuset har du mulighed for at solbade ved den flotte pool (12 x 6 meter, 1,10 meter dybde) med udsigt over byen og søen. Foran huset er der en stor terrasse med god plads til alle gæster til at sidde ude under åben himmel.

Spartansk indrettede lejligheder

Huset er nu opdelt i syv enkelt indrettede lejligheder (5 toværelseslejligheder af hvilke én med hems og to treværelseslejligheder). Lejlighederne er alle forskellige hvad angår størrelse og fordeling af værelserne, og nogle er i to plan. Alle lejligheder er udstyret med satellitfjernsyn samt varmeanlæg og råder over parkeringsplads.

Lejlighederne på Ca' Mulini

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. og 2. sal)

Lejlighederne ligger med indgang på første sal og er fordelt på to etager. De er begge ca. 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med veranda)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 48 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt egen veranda med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal med repos)

Lejligheden ligger på første sal og er ca. 45 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Trappen der fører op til lejligheden ender i en lille repos, hvor det er muligt at sætte et bord og tre stole. Herfra er der søudsigt men da reposen ikke er indhegnet, er den ikke egnet til familier med små børn.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (1. sal med hems og terrasse)

Lejligheden ligger på første sal og er ca. 51 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med hems og tre sovepladser sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden egen terrasse med bord og stole og airconditionanlæg, som kan benyttes mod betaling af tillæg.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser

Der er to lejligheder af denne slags, af hvilke den ene har indgang i stueetagen og den anden på første sal. Lejlighederne er indelt i tre plan forbundet med en vindeltrappe. De er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Populært i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map