Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

God placering

Mange danskere kender byen fra ferier i tidens løb. De fleste af byens hoteller er i dag blevet moderniseret, og byen har generelt fået sig en gevaldig opløftning. Der er gode busforbindelser til den nordlige del af søen og syd på til Verona og Peschiera, hvorfra der går tog. Fra Peschiera er der også gode bådforbindelser rundt på søen. Med bil kommer du nemt ud til Brenner-motorvejen via det lille pas Costermano, som adskiller bjergene Monte Baldo og Monte Brione.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mange fornøjelser

Der er en rigtig god lille promenade langs med søen med tilpas mange restauranter, isbarer og forretninger. Der er kun få km til lige så charmerende om end lidt mere mondæne Bardolino, og skulle købelysten falde over en, så er det ind til Via Mazzini i Verona, hvor shoppe-lysten nok skal blive styret. Børnene vil sikkert glæde sig over et besøg i forlystelsesparkerne Gardaland og Canevaworld, der begge ligger inden for en halv times kørsel.

Aktiviteter til søs

Lej en båd, snup en tur i vandcykel, tag på rundtur i NAVIGARDAs både (billetter købes på molen). Gardasøen er ikke kun slentreture langs promenaderne, det er også sejlads, surf og vandaktiviteter for det store vovemod.

 
 

Anbefalinger til dig

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Populært i Veneto

search map