Feriebolig i Costermano del Garda ved Gardasøen

Residence San Carlo

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence San Carlo ligger ved bydelen Costermano ca. 4 km fra Gardasøen. Komplekset ligger på en blind vej tæt på hovedvejen fra Garda. Det er derfor let at komme dertil, samtidig med at man befinder sig i rolige og afslappende omgivelser.

Pool for børn og voksne

Komplekset består af i alt 50 lejligheder, hvoraf halvdelen er privatejet. Da man befinder sig højt oppe over Gardasøen, findes der fra størstedelen af lejligheder en smuk udsigt over søen(Det kan dog ikke garanteres på forhånd, at man får en lejlighed med søudsigt). På stedet findes der swimmingpool med børneafdeling, legeplads, en stor parkeringsplads og en reception. Der er indkøbsmuligheder og restauranter ca. 100 meter fra stedet.

Alle lejligheder har balkon

Lejlighederne er fra 70’erne, hvilket betyder, at indretningen er lidt gammeldags. De fremstår dog meget velholdte. De råder alle over satellitfjernsyn, værdiboks og centralvarme. Lejlighederne har alle balkon eller terrasse med havebord og -stole. Det er værd at bemærke, at balkonerne er brede, men der er ikke plads til mere end 4 stole og et bord. BEMÆRK: Check-in finder udelukkende sted mellem kl. 16.00 og kl. 19.00. Efter kl. 19.00 er det ikke muligt at checke ind og man er nødt til at overnatte på andet hotel for egen regning.

Lejlighederne på Residence San Carlo

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (type ST – ca. 30 m²)

består af alrum med enkeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), separat køkken eller køkkenhjørne, natområde adskilt med to enkeltsenge (kan samles) og badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til en bred balkon eller have med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A – ca. 35 m²)

består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til en bred balkon eller have med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B – ca. 48 m²)

består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til en bred balkon eller have med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Roma

Malcesine, Veneto

Residence Poiano

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino, Veneto

Populært i Veneto

Villaggio Lido

Cavallino

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

search map