Feriebolig i Costermano del Garda ved Gardasøen

Residence La Filanda

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence La Filanda ligger ca. 4 km fra Gardasøen i et grønt område på ca. 15.000 m². Selve bygningen stammer fra slutningen af 1800-tallet og blev brugt til produktion af silke og som spinderi.

Pool til alle aldre

Dengang havde man ikke det store behov for at bygge balkoner, hvorfor ikke alle lejligheder har en privat udendørsplads. Til gengæld er stemningen pragtfuld med store portico, hvælvingeloft, søjler og trapper, der stadig præger huset. I den store have har man anlagt et flot svømmebassin for voksne og en børnepool ved siden af samt legeplads. Til rådighed for gæsterne er der også møntvask, en god restaurant, reception og parkeringsplads.

Restaurant med lokale retter

Restauranten byder på såvel de mere kendte italienske retter som på lokale specialiteter. Her vælger mange af de lokale at holde deres middage og somme tider også deres bryllup. Til dem, der ønsker det, er der også mulighed for at få serveret morgenmad i lejligheden på det tidspunkt, man ønsker det.

Lejlighederne

Lejlighederne er velmøblerede og råder alle over fjernsyn med nogle satellitkanaler, værdiboks, varmeanlæg og telefon. Nogle lejligheder har terrasse enten med direkte udgang eller i haven, deres pris er dog lidt højere.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (type AM uden terrasse):
- Lejlighederne er ca. 40 m² ligger på kvisten. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og en sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder er de eneste der er udstyret med aircondition.
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type AM uden terrasse):
- Lejlighederne er ca. 40 m² ligger på kvisten. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A uden terrasse):
- Lejlighederne er ca. 43 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A med terrasse):
- Lejlighederne er ca. 43 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over terrasse.
Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (type A med hems uden terrasse):
- Lejlighederne er ca. 45/50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), hems med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B uden terrasse):
- Lejlighederne er ca. 57 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Nogle lejligheder kan være opdelt i to etager.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B med terrasse):
- Lejlighederne er ca. 57 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder desuden over terrasse. Nogle lejligheder kan være opdelt i to etager.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Poiano

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map