Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Hotel Panda
 

Hotellet med den rette ånd

Bestil din ferie her fordi:
  • du vil bo i en by
  • du vil bo på et lille, hyggeligt sted
  • du er til aktiv ferie
Hotel Panda er indrettet med hjertet på rette sted. Indretningen er meget smagfuld og personlig. Her får du fornemmelsen af, at der er gjort noget særligt for dig.
Her du træder du ind i en hule. Sans for detaljen og de mange lokale særpræg i indretningen præger det lille hyggelige hotel. Og Corso Italia med forretninger, restauranter og leben ligger blot ca. 150 m væk. Nyd bjergene om dagen og bylivet om aftenen.
img
space
img
space
img

Smagfuld indretning venter dig

Hele hotellet er spækket med smagfulde antikviteter og harmoniske farvesammensætninger. Af bekvemmelige faciliteter kan nævnes elevator, wi-fi og gratis parkering.
Læs mere om Hotel Panda


img
space
img

Gratis eftermiddagssnack til gæsterne

Morgenmaden serveres som buffet i den hyggelige morgenmadsstue. Her finder man om eftermiddagen også et lille mellemmåltid (fx pizzastykke eller hjemmebag), som er inkluderet i prisen. Hvis man om aftenen ikke har lyst til at bevæge sig hen på Corso Italia (ca. 150 m), så ligger der en restaurant ved siden af, hvor man får 10 % rabat som hotelgæst.
img
Dobbeltværelse Balcony
- Disse 10 værelser har alle udsigt og balkon. Værelserne har lcd-tv med sat, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar.
Skjul teksten
img

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Veneto

Veneto

Cortina d'Ampezzo

Klik for større kort
Hotel Panda
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Treviso: 129 km
  • Venedig: 147 km
  • Trieste: 205 km
Se flere afstande
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til