Hotel i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Hotel Ambra

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Suite Luxury Roof Afrodite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Ambra ligger midt i Cortinas smørhul lige over for den stemningsfulde vinbar Bottega di Vino Villa Sandi og blot 30 m fra den livlige gågade Corso Italia med forretninger og restauranter. Hotellet ligger midt i Cortina i kort afstand fra gågaden med alle dens adspredelser. Byen ligger altså for dine fødder - og du kan tilmed lade bilen stå.

Den særlige ånd mærkes

Hotellet har en særlig ånd og indretningen bygger på alt andet end tilfældigheder. De lyse farvesammensætninger og den stilfulde indretning med historiefortællende antikviteter vidner om en dedikeret ejer og en høj standard.

Pejsestue bidrager til hyggen

Indenfor finder du reception, elevator, en hyggeligt pejsestue til fælles fri afbenyttelse, morgenmadssal (morgenmaden serveres som buffet), og udenfor er der en fin fællesterrasse og gratis parkering til gæsterne.

Dobbeltværelse Classic
- De 20 classic-værelser er meget hyggeligt og pænt indrettede. De har alle lcd-tv med sat, wi-fi, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Mange af værelserne har balkon - denne kan garanteres på forhånd, såfremt der stadig er flere ledige værelser med balkon i den ønskede periode.
Suite Luxury Roof
- Disse 5 suiter er meget romantiske. Suiterne har naturligvis også lcd-tv med sat, wi-fi, minibar, værdiboks, bord/stole og sofa.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Hotel Gasserhof

Bressanone, Sydtyrol

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

Valbella

Bibione

search map