Hotel i Cittadella i Veneto

Hotel Roma

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo på dette charmerende lille hotel, der ligger midt byen Cittadella med dens velbevarede middelaldermur. Hotellet har privat parkering kun 150 meter væk fra døren - det er nemt at køre hen til bymuren og parkere bilen et par minutters gang fra sit værelse.

Hyggelige omgivelser og adskillige udflugter i kort køreafstand

Luciana og hendes familie har sat en ære i at renovere dette lille adelspalæ og gengive den oprindelige atmosfære. Den store sal på første sal benyttes både som reception og morgenmadsrestaurant. På hotellet har du rig mulighed for at smage familiens grappa, der fremstilles i deres lokale distilleri. Men det er ikke alene grappa, der gør denne lille by interessant. Fra Cittadella kommer du nemlig hurtigt hen til flotte Vicenza og Treviso men også til middelalderbyerne Marostica og Bassano del Grappa. Glem ikke at besøge Palladios villaer (læs mere på: Ville Palladiane).

Veludstyrede værelser med gode senge

Der er kun 12 værelser, som alle er pænt indrettet og udstyret med aircondition, minibar, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De virker ret små på billederne og det skyldes Lucianas valg om at indsætte store og brede senge i dem alle. Ingen af værelserne har balkon, men lige neden for trappen er der flere caféer eller bænke, hvor du kan sidde og nyde solen eller læse en bog i skyggen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Vescovane

Longare, Veneto

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino, Veneto

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map