Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cison di Valmarino er en skøn landsby i den nordlige del af Veneto som er så rig på smukke bjerge, floder og skovområder.

Byen er meget charmerende trods sin ringe størrelse, men er til gengæld karakterisktisk med den lille brusende flod, de søde huse og det imponerende slot der troner over landsbyen.

Byen er også en del af den berømte vinrute Strada del Prosecco, som går fra Conegliano til Valdobbiadene, og området myldrer af de skønneste små landsbyer, som alle ligger smukt placeret mellem de bølgende vinmarker. Området har mange gode lokale restauranter og spændende vinkantiner.

Cison di Valmarino er et godt udgangspunkt for dem der ønsker at gøre et stop på vej ned i Italien eller inden man forlader Italien - men er også fint hvis man ønsker at udforske det endnu forholdsvis ukendte område, samtidig med at man har mulighed for en hurtig afstikker til Venedig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Hotel Europa

Malcesine

search map