Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På den lange smalle landtange, der går ud fra fastlandet og danner lagunen omkring Venedig, ligger der en række mindre byer, heriblandt Cavallino. Selve Cavallino er et feriested, der i sin tid opstod omkring de mange campingpladser, som præger området.

Gode faciliteter til din ferie

Området strækker sig over flere kilometer og har mange grønne områder, disse er med til at skille hovedvejen fra stranden. Alle huse og lejligheder her er lave bygninger og de fleste er traditionelle forskelligfarvede rækkehuse. Her finder man alle de faciliteter som man har brug for på sin ferie såsom supermarkeder, restauranter, isbarer og et stort udbud af sportsaktiviteter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Et oplagt valg

Cavallino ligger blot 5 km fra feriebyen Lido di Jesolo, der har et stort udbud af butikker, restauranter og forlystelser. Her finder man blandt andet golfbane, stort vandland, go-kart bane og mange andre aktivitets muligheder. Cavallino er også et godt udgangspunkt for besøg i den smukke by Venedig. Når man skal på tur til Venedig - og det skal man -, kan man enten køre den lange vej ind ad tangen og rundt om lagunen eller tage den dejlige sejltur med båden fra Treporti eller Punta Sabbione. I både Cavallino og i de nærliggende byer Treporti og Jesolo afholdes der marked en gang om ugen. Hvis man kan lide brede hvide sandstrande, kort køreafstand fra Danmark, det at være tæt på en af verdens mest forunderlige og seværdige byer, så er Cavallino et oplagt valg.

 
 

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map