Corte Uccellanda

Castellaro Lagusello, Veneto
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
4 af 5
Rigtig godt
Baseret på 3 anmeldelser
Kig mod indgangen fra gårdspladsens fontæne

Bestil din ferie her fordi:

  • du elsker det ægte Italien
  • du søger et hyggeligt sted
  • aircondition gør din ferie lidt bedre
Henter indhold

I centrum af den smukke middelalderby Castellaro Lagusello ligger dette spændende kompleks af helt enestående lejligheder, som er indrettet yderst individuelt og meget kreativt.

Gårdhave med springvand og gamle træer

Straks man kommer gennem porten fra hovedgaden, befinder man sig i en stor hyggelig gård med træer, en lille fontæne, liggestole, café-hjørne med parasoller, morgenmadsrestaurant (inkluderet i prisen), wellnesscenter og reception. Parkering foregår i umiddelbar nærhed. Restauranten anvendes til større arrangementer nogle få gange om året, hvor også selve gårdspladsen tages i brug og oplyses med fakler. Nærmeste restauranter i byen ligger ca. 50-100 meter fra stedet.

Historisk inspiration

Man er ankommet til en helt anden verden, og den historiske rejse kan begynde. Komplekset er nemlig blevet gennemrenoveret og istandsat med megen fantasi. De er alle indrettet med historiske briller, og har navne efter historiske personligheder.

Omhyggeligt udvalgt møblement

Arkitekten har forsøgt at forestille sig, hvordan f.eks. Marco Polo, Odysseus, Vivaldi, Cæsar m.fl. ville have indrettet sig - og er så ellers gået meget konsekvent til værks. Møblerne er valgt med omhu, og ikke mindst de mange spændende vægmalerier og andre detaljer som understøtter fantasien.

Spændende indretning

Nogle lejligheder er forholdsvis moderne, mens andre er indrettet meget enkelt og med antikke møbler. Flere af lejlighederne ligger på øverste etage med skrå lofter og træbjælker, og nogle af lejlighederne er i to etager. De har alle forskellig størrelse, og rummer max. 6 personer. Der er ialt 14 lejligheder, hvoraf de fleste ligger i bygningerne omkring selve gården, mens La Torrettea ligger ca. 50 meter længere nede af gaden.

Morgenmad er inkluderet

Alle lejlighederne har opholdsrum samt køkken eller køkkenhjørne med to kogeplader og køleskab. Der er bad med bruser og hårtørrer samt aircondition/varme, satellit TV og værdiboks. Morgenmad er inkluderet i prisen. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovesofa.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Locanda 800

Negrar, Veneto

Locanda 800 er et oplagt sted for dig, som sætter pris på veltillavet mad, lokalt produceret vin og vinlandskab. Stedet henvender sig til par, som ønsker det lille ekstra på ferien. Her mødes du med åbne arme

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

At kunne trække sig tilbage til Relais Corte CavaIli efter et besøg ved Gardasøens populære og ombejlede byer er ren luksus og balsam for sjælen.

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Et yndlingssted kan defineres på forskellig vis. Men sjældent er benævnelsen så rigtig som her. Hyggelig atmosfære, mad og vin i fokus samt en lille vinby omgivet af smuk udsigt hele vejen til Gardasøen. Velkommen til Dalla Rosa Alda.

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Liana er et roligt og dejligt indbydende sted, der ligger tilbagetrukket fra Gardasøens hektiske sommerliv. Her kan du dase i haven, mens dine børn vil få dagen til at gå med plasken i poolen og leg i de grønne omgivelser.

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Vil du koble af i skønne omgivelser samtidig med at børnene plasker og fornøjer sig i poolen eller børnepoolen? Så er Residence Taki den rette ferieløsning for dig. Derudover bor du her lige ud til Gardasøens bred og i gåafstand til nærmeste restaurant.

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Søger I noget ganske særligt og romantisk på jeres ferie til Italien, så skal du besøge dette stemningsskabende sted "Villa Gesi Relais". Her vil den imødekommende og dedikerede værtinde Patrizia, tage imod jer med åbne arme.

Populært i Veneto

Residence Taki

Brenzone

Vil du koble af i skønne omgivelser samtidig med at børnene plasker og fornøjer sig i poolen eller børnepoolen? Så er Residence Taki den rette ferieløsning for dig. Derudover bor du her lige ud til Gardasøens bred og i gåafstand til nærmeste restaurant.

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Herregård Musella lever op til ethvert krav om æstetik, historie, afkoblingsmuligheder og indføring i vindyrkning. Scenariet er idyllisk med en beliggenhed midt blandt skov og vinmarker blot ca. 9 km fra Arenaen i Verona.

Borgoluce Residence

Susegana

Collalto er en af de store vinproducenter, som har givet navn til hele det naturskønne område vest for byen Susegana, der ligger ca. 60 km nordvest for Venedig. Collalto består af vinmarker, skov og l... andbrugsjord, og har de seneste år drevet en agriturismo sammet Borgoluce. Lejlighederne er fordelt i to tidligere landhuse Casa Sfondo og Casa Lentiner, som ligger ca. 150 m fra hinanden, med en fantastisk udsigt over markerne op mod slottet. Der er en økologisk swimmingpool lige bag husene.Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog