Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Corte Uccellanda
 
Bestil din ferie her fordi:
  • du elsker det ægte Italien
  • du søger et hyggeligt sted
  • aircondition gør din ferie lidt bedre
I centrum af den smukke middelalderby Castellaro Lagusello ligger dette spændende kompleks af helt enestående lejligheder, som er indrettet yderst individuelt og meget kreativt.
img
Kig mod indgangen fra gårdspladsens fontæne

Gårdhave med springvand og gamle træer

Straks man kommer gennem porten fra hovedgaden, befinder man sig i en stor hyggelig gård med træer, en lille fontæne, liggestole,
...café-hjørne med parasoller, morgenmadsrestaurant (inkluderet i prisen), wellnesscenter og reception. Parkering foregår i umiddelbar nærhed. Restauranten anvendes til større arrangementer nogle få gange om året, hvor også selve gårdspladsen tages i brug og oplyses med fakler. Nærmeste restauranter i byen ligger ca. 50-100 meter fra stedet.
Læs mere om Corte Uccellanda


img
space
img

Historisk inspiration

Man er ankommet til en helt anden verden, og den historiske rejse kan begynde. Komplekset er nemlig blevet gennemrenoveret og istandsat med megen fantasi. De er alle indrettet med historiske briller, og har navne efter historiske personligheder.
img

Omhyggeligt udvalgt møblement

Arkitekten har forsøgt at forestille sig, hvordan f.eks. Marco Polo, Odysseus, Vivaldi, Cæsar m.fl. ville have indrettet sig - og er så ellers gået meget konsekvent til værks. Møblerne er valgt med omhu, og ikke mindst de mange spændende vægmalerier og andre detaljer som understøtter fantasien.
img
space
img

Spændende indretning

Nogle lejligheder er forholdsvis moderne, mens andre er indrettet meget enkelt og med antikke møbler. Flere af lejlighederne ligger på øverste etage med skrå lofter og træbjælker, og nogle af lejlighederne er i to etager. De har alle forskellig størrelse, og rummer max. 6 personer. Der er ialt 14 lejligheder, hvoraf de fleste ligger i bygningerne omkring selve gården, mens La Torrettea ligger ca. 50 meter længere nede af gaden.
img
space
img

Morgenmad er inkluderet

Alle lejlighederne har opholdsrum samt køkken eller køkkenhjørne med to kogeplader og køleskab. Der er bad med bruser og hårtørrer samt aircondition/varme, satellit TV og værdiboks. Morgenmad er inkluderet i prisen. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovesofa.
img
space
img
- Lejligheden er fordelt på to etager. Nederst etage indeholder opholdsstue med køkkenhjørne. En vindeltrappe fører op til etagen ovenover, hvor der er soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
- Lejligheden er meget rustikt indrettet og består af køkken- opholdsrum med dobbeltseng. Der er bad med bruser.
- Lejligheden, som ligger på 1. sal, er rummelig og består af opholdsstue, køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar.
- Lejligheden ligger på 2. sal og består af køkken- opholdsrum. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt bad med bruser.
- Lejligheden er fordelt på to etager. Nederst etage indeholder opholdsstue med køkkenhjørne. På etagen ovenover er der et soveværelse med to franske senge samt badeværelse med bruser.
- Lejligheden ligger på 1. sal og består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser. Denne lejlighed har balkon.
- Lejligheden ligger på 2. sal og består af stor opholdsstue med sovesofa og køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse bruser. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovepladserne i sovesofa.
- Lejligheden er rummelig og ligger på 1. sal. Den består af køkken og opholdsrum med dobbelt sovesofa. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt bad med bruser. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovesofaen.
- Lejligheden er i to plan og består af køkken- opholdsrum m. dobbelt sovesofa. På øverste etage, er der et soveværelse med to franske senge. Der er bad bruser. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovesofaen.
- Lejligheden er rummelig og ligger på 1. sal. Den består af køkken- opholdsrum med dobbelt sovesofa. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt bad med bruser. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovesofaen.
- Lejligheden er rummelig og ligger på 2. sal. Den består af køkken- opholdsrum med dobbelt sovesofa. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt bad med bruser. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovepladserne i sovesofa.
- Lejligheden er i to plan. Den nederste etage indeholder rummelig opholdsrum med spisekøkken. På øverste etage er der to soveværelser med dobbeltseng der hver har eget badeværelse med bruser.
- Selvstændigt lille hus på tre etager beliggende ca. 40 meter fra hovedbygningen. I stueetagen er opholdsstue en-suite med køkken med udgang til privat gårdplads. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng samt bad med bruser. På anden sal er der endnu et soveværelse med bad med badekar. Der er en lille balkon med udsigt over landsbyen og dens tårn.
- Lejligheden er rummelig og ligger på anden sal. Den består af køkken- opholdsrum med dobbelt sovesofa. Der er et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Der er bad med bruser. Bemærk at der betales et tillæg for benyttelse af sovesofaen.
Skjul teksten
  • Kig mod indgangen fra gårdspladsens fontæne

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Veneto

Veneto

Castellaro Lagusello

Klik for større kort
Corte Uccellanda
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Verona: 35 km
  • Parma: 83 km
  • Bergamo: 88 km
Se flere afstande
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til