Ferieboliger og hoteller i Castelfranco Veneto

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castelfranco Veneto er en hyggelig middelalderby, som ligger blot 25 km vest for Treviso og ca. 35 km nordvest for Venedig. Byen blev grundlagt i 1195 af trevisanerne, som forsvar mod de to magtfulde byer Padova og Vicenza. Senere overgik byen til Venedig, for at komme under Østrigsk herredømme fra 1814-1866.
I dag er Castelfranco blot en hyggelig by, som præges af det store forsvarsværk som ligger lige i centrum, og som stadig er omgivet af en voldgrav på fire sider. Byen har en masse interessante attraktioner, der i sig selv gør byen et besøg værd, - men Castelfranco er også et godt udgangspunkt for udflugter i omegnen.
Det er oplagt at tage en tur til Venedig, Treviso, Padova og Vicenza. Men man må ikke gå glip af det spændende og meget smukke vinområde, som ligger ca. 30 km nord for byen, og som ikke mindst er berømt for sin Prosecco vin, men også for alle de små hyggelige byer, som ligger "drysset" ud mellem vinmarkerne.
Der er altid liv i Castelfranco, og byen har et godt udvalg af restauranter og caféer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Veneto

search map