Anmeldelser af Residence Roberta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Roberta

Læs personlige anmeldelser af Residence Roberta som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Roberta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Manglende liggestole ved poolen

Alt fungerede rigtig godt bortset fra at der kun var 20 liggestole ved poolen. Mange voksne og børn måtte ligge på de hårde fliser. Da mange havde klaget over dette fik vi at vide at der var en liggestol til hver lejlighed, hvilket ikke engang var sandt, da der var over 60 lejligheder. Vi kommer ikke igen for der er mange andre dejlige steder at bo i Caorle. Vi kører ikke så langt for at få den gode stemning ødelagt pga mangel på liggestole et sted hvor der var plads til 60-80 stole. Alle os som klagede over det havde en fornemmelse af at de havde hørt det tidligere på nøgleudleveringsstedet. Hvor ærgerligt.

Caorle som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Henriette, och tack för dina synpunkter. Jag kan förstå er frustation, men tyvärr är detta inget ovanligt fenomen - inte bara i Italien utan även på andra plaster världen runt. De sätter nämligen ut det antal solstolar de anser vara rimligt för platsen och trivselns skull. Vi hoppas ändå att ni haft en trevlig vistelse i den lilla pärlan Caorle. Mvh Marie/produktionsansvarig

Residence Roberta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Faciliteter på stedet
Pool

Under al kritik
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Margherita

Caorle, Veneto

Anbefalinger til dig

Albatros

Caorle, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populært i Veneto

search map