Feriebolig i Caorle i Veneto

Residence Roberta

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det dejlige poolområde som ligger midt imellem de to bygninger på langsiden har liggestole og der er et særskilt område af den store pool til de mindste.

Beliggenhed er vigtig

Caorle er et af vores mest elskede områder ved Adriaterhavskysten - og med rette. Her er der to strande at vælge imellem og fra Residence Roberta er der kun et par hundrede meter til den ene af dem, Spiaggia Levante, hvor du har strandservice inkluderet med 1 parasol og 2 liggestole.

Bliver du træt af strandlivet kan du altid tage et smut til byens vandpark, Aquafolie, du kan gå derhen på 10 min - afhængig af benenes længde..
Selv ikke for at købe ind behøver du at gå langt. Familia ligger knu 650 m nede ad gaden, med et stort udvalg af alt og rimelige priser.

En anden stor fordel ved at bo på Residence Roberta er at du nemt kan gå ind til byens historiske centrum med de hyggelige gader og stræder. Her er der flere gode butikker, cafféer og restauranter. Der er kun 800 m til Piazza Papa Giovanni og havnen fra lejlighederne.

Lejlighederne

Lejlighederne på Residence Roberta

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa med 2 sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med 2 sengepladser og en enkeltseng, badeværelse med brus eller badekar. Balkon eller terrasse

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map