Feriebolig i Caorle i Veneto

Albatros

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De komfortable lejligheder ligger meget centralt i den lille populære kystby Caorle. Beliggenheden gør at der kun er 850m til den dejlige sandstarnd og strandpromenaden.

Pittoreskt ophold i pittoresk by

Albatros ligger rigtig godt i forhold til Caorles lille marina Darsena dell´Orologio og kanalen Canale dell´Orologio, hvilket gør at du har vand på begge sider af huset. Og da I bor lige i udkanten af byens gamle centrum er her roligt og skønt lidt væk fra vrimlen og trafikken, noget de fleste som sætter pris på nattero er rigtigt glade for.

Den perfekte beliggenhed i forhold til alt du behøver

Albatros passer fortrinligt til dig som sætter pris på at kunne komme hurtigt og nemt til beyens gamle bydel ca. 700 m), hvor du finder flere gode forretninger, cafféer og restauranter at vælge imellem. Du går bare langs med vandet og havnen som leder dig direkte til byens hyggelige lille centrum. Du bor også tæt på havet og byens to skønne sandstrande, Spaiggia Ponenete og Spiaggia Levante. Med andre ord den perfekte beliggenhed!

Dejligt poolområde

Til Albatros hører også et herligt poolområde som vender ud mod marinaen og udover liggestole er der også børneafdeling ved poolen. Et ekstra plus for dig som ikke har lyst til at lave mad hver aften måske,o g heller ikke ønsker at gå ind til centrum er, at der ligger en restaurant i en af bygningerne ved Albatros, hvor der er noget for alle på menukortet.

Lejlighedernes indretning

Lejlighederne på Albatros er enkelt indrettede i lokal stil og meget rummelige. Alle har aircondition, Sart-TV, safetybox og næsten alle har balkon eller terrasse. Det står anført hvilke af lejlighederne der ikke har balkon eller terrasse.. Sengepladsfordelingen kan variere.

I alt er her tre bygninger med tre etager i hver og der er ikke elevator i alle. Parkering foregår i garage eller på gadeplan tæt på, og alle lejligheder har deres egen plads anvist

Lejlighederne på Albatros

Toværelseslejlighed med 2/4 sengepladser (uden balkon/terrasse)

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, 2 sengepladser i sovesofa og et soveværelse med 2 sengepladser. Lejlighederne har Sat-Tv og aircondition. Vær opmærksom på at der her ikke er balkon/terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sengepladser med balkon

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, 2 sengepladser i sovesofa og et soveværelse med 2 sengepladser. Lejlighederne har Sat-Tv og aircondition. Lejligheden har balkon.

Toværelseslejlighed med 2/5 sengepladser med balkon

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, 2 sengepladser i sovesofa og et soveværelse med 3 sengepladser. Lejlighederne har Sat-Tv og aircondition. Lejligheden har balkon.

Treværelseslejlighed med 2/6 sovepladser med balkon

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, 2 sengepladser i sovesofa og to soveværelser med 2 sengepladser i hver. Lejlighederne har Sat-Tv og aircondition. Lejligheden har balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Valbella

Bibione, Veneto

Ducale e Campiello

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map