Feriebolig i Brenzone ved Gardasøen

Residence Atlantide

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette lejlighedskompleks åbnede i maj 2009 og ligger 200 meter fra centrum af Assenza di Brenzone. Stedet ligger lige ned til Gardasøen, da det eneste der skiller det fra søen er kystvejen Gardesana. Et mindre supermarked finder man blot 20 meter væk.

Pool ud mod søen

Stedet består af fire forskellige bygninger med flere terrasser imellem. I alt findes der 46 rummelige 2-værelses- og 3-værelseslejligheder på stedet. Lejlighederne ligger både i stueetagen, på 1. sal og på 2. sal. Alle lejligheder er moderne og funktionelt indrettet. Her er en flot pool på ca. 150 m² med liggestole og parasoller, et møntvaskeri samt restaurant/pizzeria, hvor man kan bestille lette anretninger og morgenmad.

Pænt indrettede lejligheder

Alle lejlighederne er rummelige og har opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne med 3-4 elektriske kogeplader og køleskab, opvaskemaskine og italiensk kaffemaskine, aircondition eller mulighed for opvarmning, værdiboks, telefon, satellit-tv samt balkon eller terrasse.

Lejlighederne på Residence Atlantide

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Type A)

Lejlighederne er på ca. 35/50 m² og består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brus og toilet (nogle gange med direkte adgang fra soveværelset).

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (Type A)

Lejlighederne er på ca. 40/55 m² og består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa og enkelt sovesofa (begge sovesofaer er bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brus og toilet (nogle gange med direkte adgang fra soveværelset).

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (Type B)

Lejlighederne er på ca. 40/55 m² og ligger på 1. eller 2- sal. De består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og et til to badeværelser med brus og toilet (nogle gange med direkte adgang fra soveværelserne) Lejligheden kan være fordelt på to etager.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (Type B)

Lejlighederne er på ca. 60/70 m² og ligger på 1. eller 2. sal. De består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt et til to badeværelser med brus og toilet (nogle gange med direkte adgang fra soveværelserne). Lejligheden kan være fordelt på to etager.

Treværelseslejlighed med 4/7 sovepladser (type B)

Lejligheden er på ca. 72 m² og ligger på 1. eller 2. sal. De består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa samt enkelt udtræksseng (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt et til to badeværelser med brus og toilet (nogle gange med direkte adgang fra soveværelserne). Lejligheden kan være fordelt på to etager.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Antica Torre

San Felice del Benaco, Lombardiet

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map