Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Tivoli

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Tivoli ligger i en af Bibione´s ældste områder i rolige og grønne omgivelser. Området er rimeligt stort og her er masser af plads for børnene at boltre sig på. Du kommer hurtigt og nemt til centrum af byen og udvalget af butikker, caféér og restauranter, og til den dejlige sandstrand.

Skønt poolområde

Selvom boligerne er af enkel standard kommer mange gæster tilbage her til år efter år, fordi børnene er vilde med Villaggio Tivoli. Her er der nemlig et skønt poolområde hvor også de yngste kan plaske på varme sommerdage, og skulle de mod forventning blive trætte af at plaske i poolen er der altid legepladsen at ty til, eller de lidt større kan tage en tennisudfordring med forældrene. I sommerperioden lokker også Luna Park med sine forlystelser og så er der kun 700m der hen.

Butikker og restauranter lige rundt om hjørnet

Det der er ekstra behageligt ved Villaggio Tivoli er at du har dagligvarebutik, lidt butikker, restauranter og cafèer lige rundt om hjørnet. Og det tager kun 10min at gå til Viale Aurora, som om aftenen omdannes til gågade og byder på et udvalg af alt mellem himmel og jord. Du kan også hurtigt gå ned til den dejlige sandstrand og strandpromenaden som går på langs ad Bibione.

Personligt indrettede lejligheder

Lejlighederne ligger i mindre huse med 6-8 lejligheder i hvert. Du kan bo enten i stueetagen med terrasse eller på første sal med balkon. De fleste af lejlighederne er privatejede og har derfor forskellige personlige præg i indretningen.
Standarden er enkel og funktionel med aircondition, TV og mulighed for at grille på terrassen/balkonen.

Lejlighederne på Villaggio Tivoli

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type B5/1)

består af opholdsstue udstyret med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, badeværelse / toilet samt have eller terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Valbella

Bibione, Veneto

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Residence Sporting

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map