Feriebolig i Bibione i Veneto

Residence Millenium Star

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Millenium blev opført i 2002 og er et lejlighedskompleks med en meget central beliggenhed. Stranden ligger blot 250 meter væk og restauranter og butikker ligger lige ved siden af. Man skal være opmærksom på, at der her kan forekomme larm eftersom man befinder sig lige bag den travle hovedgade.

Nyd dagen på balkonen eller i haven

Alle lejlighederne er pænt møblerede og er udstyret med aircondition, balkon eller privat have, satellitfjernsyn og sikkerheds-boks. Desuden er der fælles overdækket parkeringsplads.

Lejlighederne på Residence Millenium Star

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over balkon eller privat have.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type B5)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over balkon eller privat have.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C6)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), et soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge eller køjesenge samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over balkon eller privat have.

Treværelseslejlighed med 7 sovepladser (type C7)

Lejlighederne ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over privat have.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio Michelangelo

Bibione, Veneto

Appartamenti Orchidea

Bibione, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Populært i Veneto

search map