Feriebolig i Bibione i Veneto

Residence Evanike

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Evanike er et nyopført (2010) ferieresidens, hvor du bor centralt med ca. 800 meter til stranden og ca. 700 meter til centrum af Bibione Spiaggia. Når du har fået styret din lyst til at bade i stedets pool, kan du eventuelt besøge byens kurbad, der også ligger kort herfra.

Afslapning ved poolen

På Residence Evanike kan du benytte dig af en dejlig solterrasse, svømmebassin med børneafdeling og rutsjebane, og separat vandmassageafdeling. Der er ligeledes mindre legeområde for de yngste og parkering til hver lejlighed.

Nyd dine måltider på den private terrasse

Feriecentret består af 74 moderne indrettede lejligheder med vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, airconditioning, satellit-TV og værdiboks. De mindre lejligheder (2- og 3-værelseslejligheder) ligger i stueetagen og har egen indhegnet have - af forskellige størrelser, mens den større typologi (3½-værelseslejlighed) ligger på 1. og 2. sal med store, overdækkede terrasser.

Lejlighederne på Residence Evanike

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B2 i stueetage)

lejlighederne er ca. 40 m² og ligger i stueetagen med udgang til den indhegnede have. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (type B5 i stueetage)

lejlighederne er ca. 47 m² og ligger i stueetagen med udgang til den indhegnede have. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type C6 i stueetage)

lejlighederne er ca. 57 m² og ligger i stueetagen med udgang til den indhegnede have. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til en person (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt enkeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. N.B.: Nogle få lejligheder er indrettet med enkelt sovesofa i stuen og køjeseng i det lille soveværelse.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type D8)

lejlighederne er ca. 80 m² og er fordelt på to etager med indgang på første sal. På første sal findes opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til en person (bedst til børn under 12 år) samt udgang til stor terrasse, soveværelse med dobbeltseng samt enkeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På etagen ovenover er der et åbent værelse på hemsen med dobbeltseng og enkeltseng.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Valbella

Bibione

search map