Hotel i Bibione i Veneto

Bibione Villa Park

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bibione Villa Park er et hyggeligt og mere intimt sted til dig der gerne vil bo i et roligt område omgivet af masser af grønt og skyggefulde pinjetræer. Den dejlige sandstrand ligger blot et par hundrede meter væk og det eneste der adskiller dig fra havet er en lille skov, strandpromenaden og sandet naturligvis...

Her hersker en intim hjemlig stemning

Noget af det gæster sætter mest pris på ved Bibione Villa Park er den store dejlige have og udendørspoolen, hvor du kan køle ned på varme sommerdage. Her er liggestole og siddepladser rundt om i haven - et roligt område - hvor du kan slappe af og slikke sol, mens du drikker noget forfriskende. Beliggenheden, haven, havemøblementet og husets indretning med få værelser giver en mere intim og hjemlig atmosfære - som at være i sommerhus hos vennerne. Morgenmad som kan tilkøbes, kan du nyde udenfor i haven.

I Pineda har du flere restauranter at vælge imellem

I Pineda området kan du vælge mellem flere restauranter, barer og caffeér. Her er også apotek og forskellige butikker. Der er kun 350m til Viale dei Ginepri. Til bibiones centrale del "Spiaggia" er der ca 5 km og ca . 3 km til de første butikker i Spiaggia området.
At komme til Spiaggia er nemt: Både i bil og på cykel, men du kan også slentre der hen langs strandkanten. der er cyklesti ind til centrum.
Et godt tip; Ai Casoni i Pineda er en af vores favoritrestauranter. Så har du ikke besøgt den endnu kan det anbefales.

Lille sted

Der er blot fem værelser på stedet, som alle har parketgulve, er lyse og luftige, samt aircondition, TV, minibar, pengeboks og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Ville del Lido

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Corallo

Bibione, Veneto

Palace Hotel Regina

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Villaggio Lido

Cavallino

Valbella

Bibione

search map