Feriebolig i Bibione i Veneto

Appartamenti Leopardi

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Leopardi ligger ca. 700 meter fra stranden og ca. 600 meter fra bycentrum, i nærheden af de nye kurbadeanstalter. I centrum af Bibione finder du utallige butikker, indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer samt isbarer.

Oplagt sted for børnefamilier

Lejlighederne ligger i 2-etagers farvede rækkehuse på et mindre aflukket område. På stedet er der et mindre svømmebassin for voksne (uden solstole) og et for børn. Stedet er hyggeligt og fremstår meget pænt og velholdt. Det egner sig godt til børnefamilier. Lejlighederne er rummelige og pænt møblerede og råder alle over satellitfjernsyn, aircondition og sikkerhedsboks. Der er ydermere én parkeringsplads til hver lejlighed.

Lejlighederne på Appartamenti Leopardi

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5

toværelseslejligheder med 5 sovepladser beliggende enten på første sal med overdækket balkon eller i stueetagen med have. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser - type C6

treværelseslejligheder med 6 sovepladser er enten beliggende i stueetagen eller fordelt på to etager (stueetagen samt 1. sal) og består af opholdsstue med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt evt. enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser. De har alle terrasse i stueetagen samt balkon på første sal.

Fireværelseslejlighed med 8 sovepladser - type D8

fireværelseslejligheder med 8 sovepladser er fordelt på to etager (stueetagen samt 1. sal) og består af opholdsstue med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbelt sovesofa, 3 soveværelser med dobbeltseng, samt 2 badeværelser med toilet og bruser. De har alle have eller terrasse i stueetagen samt balkon på første sal. Til denne lejlighed er der 2 parkeringspladser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Ducale e Campiello

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda

search map