Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Udflugter i Bibione Lido dei Pini
 

Udflugter

Caorle

Caorle I modsætning til de fleste byer langs denne kyststrækning, som er blevet bygget hovedsagelig efter Anden Verdenskrig, har Caorle en gammel og charmerende bykerne. Fra domkirken, som er byens hjerte, starter flere smalle gader, der ofte ender i åbne campi - altså torvepladser - som i nærliggende Venedig. På begge sider af det historiske centrum er der to gode sandstrande på 18 km i alt (Ponente- og Levante-strande), der tiltrækker mange turister. For enden af strandene ligger på den ene side Porto Santa Margherita og på den anden Lido di Altanea.

Læs mere...
 

Aquileia

Aquileia Aquileia ligger ved Grados lagune, 6 km fra kysten. Byen er i dag en lille landsby, der især lever af landbruget, men når man kommer til stedet, kan der endnu ses ruiner fra dens stolte romerske fortid og fra Middelalderen.

Læs mere...
 

Palmanova

Palmanova Den nikantede by Palmanova ligger blot ca. 25 km fra Udine i Nordøst-Italien, ca. 30 km fra den slovenske grænse og endelig ca. 25 km til strandene i Grado.

Læs mere...
 

Trieste

Trieste Det er en gammel spændende havneby ved grænsen til Slovenien. Historisk har den haft en enorm betydning for samhandlen og mødet mellem andre kulturer heroppe i det øverste hjørne af Italien.

Læs mere...
 

Sea Life Akvarium (Lido di Jesolo)

Sea Life Akvarium 29. marts 2011 åbnede Sea Life Akvarium ved Lido di Jesolo; et spektakulært møde venter med alt fra de ydmyge søstjerner til de elegante rokker og tropiske hajer. Akvariet består af en undervandstunnel hvor hajer og rokker svømmer henover hovedet på én, 30 tanke og i alt mere end 5000 vand-skabninger. Skal man komme disse dyr nærmere, bliver man nødt til at hoppe i baljen!

Læs mere...
 

Udine

Udine Udine er en spillevende universitetsby med et charmerende historisk centrum. Byen er modsat andre byer i regionen Friuli meget italiensk i udtryk og i stemning. Der bor ca. 100.000 indbyggere i selve Udine, som desuden er en smuk og livlig handelsby spækket med kaffebarer og hyggelige spisesteder.

Læs mere...
 

Cividale del Friuli

Cividale del Friuli Her er noget se og opleve. Byen er ligesom delt i to af floden Natisone. En af byens varemærker er den store bro, Djævlens Bro, der krydser floden. Den blev oprindeligt bygget helt tilbage i det 15. århundrede og blev i 1918 genopbygget. Domkirkepladsen (Piazza del Duomo) i Cividale del Friuli er hele byens omdrejningspunkt.

Læs mere...
 

Venedig

Venedig Alene det faktum, at byen er bygget på store pæle, der er blevet hamret ned i den bløde undergrund, er nok til at gøre den spændende. Men byens besynderlige historie gennem århundrederne har også frembragt en på alle måder bemærkelsesværdig by med kunstskatte og arkitektoniske perler, hvis lige man ikke ser noget andet sted i verden.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Veneto

Veneto

Bibione Lido dei Pini

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Trieste: 70 km
  • Venedig: 96 km
  • Treviso: 100 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til