Ferieboliger og hoteller i Bibione Lido dei Pini

Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Henter indhold

Nemt at begå sig i Lido dei Pini

Byen er i dag vokset så meget, at Lido dei Pini og centrum af Bibione er stort set slået sammen. Den gode strand på den sydligste side, Tagliamento-floden på den østlige side og tæt pinjetræsskov mod nord afgrænser Lido dei Pini.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En stor fordel ved dette område er, at man er meget tæt på det livlige centrum, det er nemt at komme fra jeres indkvartering til restauranter og omvendt. Tæt på stranden findes de ældste bygninger, generelt meget høje og ikke særlig indbydende. Men bag ved de første rækker er der flere dejlige feriecentre og mindre villaer.

Rigt handelsliv nær stranden

Indkøb og spisesteder findes ved det nærliggende Piazzale Zenith, og derfra er der kort til Bibiones berømte gågade, Corso Europa, hvor man både finder lokale råvarer og kendte mærkevarer (tøj, sko osv.) og alt, hvad man måtte mangle til strandturen.

Alle tiders familieferie

Børn kommer næppe til at kede sig her i byen, for ud over de mange strandaktiviteter byder de fleste feriecentre på yderligere tilbud til de yngste. I byen finder man desuden minigolf, boccia, tennis, hesteridning, skøjtehal, tivoli etc. De voksne kan spille golf på den nærliggende bane, gå på indkøb på det lokale gademarked (om tirsdagen), nyde den altid gode italienske madlavning på de utallige restauranter eller bare slappe af med sine børn i nærheden af sig. Byen er desuden flankeret af cykelsti, og der går også mange ruter ind i landet.

Wellnesscenter Thermae

Mod syd mellem Bibione og Bibione Lido del Sole ligger der desuden et stort kurbad med tilknyttet skønhedscenter. Har man behov for en god massage eller lyst til at prøve et mudderbad, så er det værd at tilbringe nogle timer herinde. Piger og kvinder har her mulighed for at gøre sig endnu smukkere, hvis solbad alene ikke gør det.

Hundestrand

På den ydre grænse af Bibione Lido dei Pini i retning mod floden finder man en serviceret hundestrand, hvor der er fokus på de firebenede venner. De får ikke bare lov at bade her, de får også vandskål, hundeliggestol og opmærksomhed.

 

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Residence La Filanda

Costermano del Garda

search map