Ferieboliger og hoteller
i Bibione Lido dei Pini

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Oceaner af børnevenlighed og badning

Børnevenlighed og dejlig sandstrand kendetegner Lido dei Pini, der ligger lige øst for selve Bibione.
Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Nemt at begå sig i Lido dei Pini

Byen er i dag vokset så meget, at Lido dei Pini og centrum af Bibione er stort set slået sammen. Den gode strand på den sydligste side, Tagliamento-floden på den østlige side og tæt pinjetræsskov mod nord afgrænser Lido dei Pini.

En stor fordel ved dette område er, at man er meget tæt på det livlige centrum, det er nemt at komme fra jeres indkvartering til restauranter og omvendt. Tæt på stranden findes de ældste bygninger, generelt meget høje og ikke særlig indbydende. Men bag ved de første rækker er der flere dejlige feriecentre og mindre villaer.

Rigt handelsliv nær stranden

Indkøb og spisesteder findes ved det nærliggende Piazzale Zenith, og derfra er der kort til Bibiones berømte gågade, Corso Europa, hvor man både finder lokale råvarer og kendte mærkevarer (tøj, sko osv.) og alt, hvad man måtte mangle til strandturen.

Alle tiders familieferie

Børn kommer næppe til at kede sig her i byen, for ud over de mange strandaktiviteter byder de fleste feriecentre på yderligere tilbud til de yngste. I byen finder man desuden minigolf, boccia, tennis, hesteridning, skøjtehal, tivoli etc. De voksne kan spille golf på den nærliggende bane, gå på indkøb på det lokale gademarked (om tirsdagen), nyde den altid gode italienske madlavning på de utallige restauranter eller bare slappe af med sine børn i nærheden af sig. Byen er desuden flankeret af cykelsti, og der går også mange ruter ind i landet.

Wellnesscenter Thermae

Mod syd mellem Bibione og Bibione Lido del Sole ligger der desuden et stort kurbad med tilknyttet skønhedscenter. Har man behov for en god massage eller lyst til at prøve et mudderbad, så er det værd at tilbringe nogle timer herinde. Piger og kvinder har her mulighed for at gøre sig endnu smukkere, hvis solbad alene ikke gør det.

Hundestrand

På den ydre grænse af Bibione Lido dei Pini i retning mod floden finder man en serviceret hundestrand, hvor der er fokus på de firebenede venner. De får ikke bare lov at bade her, de får også vandskål, hundeliggestol og opmærksomhed.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Ønsker du at besøge Venedig, men vil gerne undgå at bo midt i den travle by, og værdsætte du samtidig stilfulde omgivelser, så kunne Hotel Villa Odino være stedet. Her bor du i kort afstand til Venedig i smukke og smagfulde omgivelser.

Residence Taki

Brenzone

Vil du koble af i skønne omgivelser samtidig med at børnene plasker og fornøjer sig i poolen eller børnepoolen? Så er Residence Taki den rette ferieløsning for dig. Derudover bor du her lige ud til Gardasøens bred og i gåafstand til nærmeste restaurant.

Parc Hotel Gritti

Bardolino

På Parc Hotel Gritti bor du lige ud til søpromenaden og stranden Mirabello ved Bardolino bycentrum. Vælg blandt hotellets 260 værelser, der råder alle over aircondition (i højsæson), sat-tv, minibar, værdiboks og eget bad.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog