Ferieboliger og hoteller
i Bibione Lido dei Pini

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Oceaner af børnevenlighed og badning

Børnevenlighed og dejlig sandstrand kendetegner Lido dei Pini, der ligger lige øst for selve Bibione.
Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Nemt at begå sig i Lido dei Pini

Byen er i dag vokset så meget, at Lido dei Pini og centrum af Bibione er stort set slået sammen. Den gode strand på den sydligste side, Tagliamento-floden på den østlige side og tæt pinjetræsskov mod nord afgrænser Lido dei Pini.

En stor fordel ved dette område er, at man er meget tæt på det livlige centrum, det er nemt at komme fra jeres indkvartering til restauranter og omvendt. Tæt på stranden findes de ældste bygninger, generelt meget høje og ikke særlig indbydende. Men bag ved de første rækker er der flere dejlige feriecentre og mindre villaer.

Rigt handelsliv nær stranden

Indkøb og spisesteder findes ved det nærliggende Piazzale Zenith, og derfra er der kort til Bibiones berømte gågade, Corso Europa, hvor man både finder lokale råvarer og kendte mærkevarer (tøj, sko osv.) og alt, hvad man måtte mangle til strandturen.

Alle tiders familieferie

Børn kommer næppe til at kede sig her i byen, for ud over de mange strandaktiviteter byder de fleste feriecentre på yderligere tilbud til de yngste. I byen finder man desuden minigolf, boccia, tennis, hesteridning, skøjtehal, tivoli etc. De voksne kan spille golf på den nærliggende bane, gå på indkøb på det lokale gademarked (om tirsdagen), nyde den altid gode italienske madlavning på de utallige restauranter eller bare slappe af med sine børn i nærheden af sig. Byen er desuden flankeret af cykelsti, og der går også mange ruter ind i landet.

Wellnesscenter Thermae

Mod syd mellem Bibione og Bibione Lido del Sole ligger der desuden et stort kurbad med tilknyttet skønhedscenter. Har man behov for en god massage eller lyst til at prøve et mudderbad, så er det værd at tilbringe nogle timer herinde. Piger og kvinder har her mulighed for at gøre sig endnu smukkere, hvis solbad alene ikke gør det.

Hundestrand

På den ydre grænse af Bibione Lido dei Pini i retning mod floden finder man en serviceret hundestrand, hvor der er fokus på de firebenede venner. De får ikke bare lov at bade her, de får også vandskål, hundeliggestol og opmærksomhed.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

På Residence i Piastroni bor du i fredelige omgivelser uden støjgener fra trafik og alligevel kun 500 meter fra en hyggelig middelalderby i bakkerne bagved Toscanas bedste sandstrande. Her findes en r... ække lejligheder, en stor pool på 20 x 9 m med børneområde og en god restaurant.Læs mere

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba, Piemonte

Skønne lejligheder, hvor der er kælet for enhver detalje. Poolen og den panoramiske udsigt ud over Langhe-området garanterer dig en fantastisk ferie. L'Anfiteatro ligger blot ca. 2 km uden for den hyggelige by Monforte d'Alba.

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

På vingården Agriturismo Bevione tager familien Bevione sig godt af dig. De driver gården og dyrker markerne med stor passion. Her får du en oplevelsesrig vingårdsferie for hele familien. Dyk ned i vinene eller i poolen.

Populært i Veneto

Appartamenti Katja

Bibione

Vil du kunne gå til en dejlig sandstrand og til et livligt bycentrum, så skal du vælge Appartamenti Katja. Her bor du midt i smørhullet af den sommer-summende badeby Bibione og er samtidig tæt på stranden.

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Kombiner børnenes ønsker om en god pool med en god beliggenhed, der gør det nemt at besøge Gardasøens hyggelige byer og forlystelsesparker.

Residence Taki

Brenzone

Vil du koble af i skønne omgivelser samtidig med at børnene plasker og fornøjer sig i poolen eller børnepoolen? Så er Residence Taki den rette ferieløsning for dig. Derudover bor du her lige ud til Gardasøens bred og i gåafstand til nærmeste restaurant.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog