Ferieboliger og hoteller
i Bibione Lido dei Pini

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Bibione Lido dei Pini ligger øst for selve Bibione. Byen er i dag vokset så meget, at Lido dei Pini og selve Bibione stort set er slået sammen. Børnevenlighed og dejlig sandstrand kendetegner Lido dei Pini.

En stor fordel ved dette område er, at man er meget tæt på det livlige centrum, det er nemt at komme fra jeres indkvartering til restauranter og omvendt. Tæt på stranden findes de ældste bygninger, generelt meget høje og ikke særlig indbydende. Men bag ved de første rækker er der flere dejlige feriecentre og mindre villaer.

Indkøb og spisesteder findes ved det nærliggende Piazzale Zenith, og derfra er der kort til Bibiones berømte gågade, Corso Europa, hvor man både finder lokale råvarer og kendte mærkevarer (tøj, sko osv.).

Børn kommer næppe til at kede sig her i byen, for ud over de mange strandaktiviteter byder ethvert feriecenter selv på flere tilbud til de yngste. I byen finder man desuden minigolf, boccia, tennis, hesteridning, skøjtehal, tivoli etc. De voksne kan spille golf på den nærliggende bane, gå på indkøb på det lokale gademarked (om tirsdagen), nyde den altid gode italienske madlavning på de utallige restauranter eller bare slappe af med deres børn i nærheden.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Du og din familie kommer ikke til at kede jer på dette feriested: I vil nyde den store lagune-pool, der er også er velegnet til de små. Derudover tiltrækker solterrassen, den store have og legepladsen.

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Ønsker du at besøge Venedig, men vil gerne undgå at bo midt i den travle by, og værdsætte du samtidig stilfulde omgivelser, så kunne Hotel Villa Odino være stedet. Her bor du i kort afstand til Venedig i smukke og smagfulde omgivelser.

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Bo i historiske og charmerende omgivelser i denne skønne villa, - og bliv budt velkommen som gæst hos en privat familie. Efter en tur rundt i Venedigs travle gader, vil du uden tvivl sætte pris på den rolige atmosfære, der hersker på stedet.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog