Feriebolig i Bardolino ved Gardasøen

Appartamenti Casetto

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du har ikke langt til noget, når du bor på Appartamenti Casetto, om det så er spisesteder (nærmeste ligger kun 400 meter herfra), Gardasøens bredder eller den charmerende lille by Bardolino, som er 2500 meter væk. Samtidig bor du virkelig på landet med olivenlunde og vinmarker til alle sider.

Nyd livet i det fri

Lejlighederne er helt enkle, men funktionelle, som det passer sig for et ophold om sommeren, hvor du alligevel bruger størstedelen af døgnets timer under åben himmel. Det passer også fint med, at du på Appartamenti Casetto har en stor have med pool på 18 x 14 meter samt en separat børnepool. Og så har alle lejlighederne terrasse med bord og stole, så du kan nyde det gode vejr også under måltiderne.

Lejlighederne på Appartamenti Casetto

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne er ca. 40 m² store og ligger enten i stueetagen eller på første etage. De består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne er ca. 55 m² store og ligger enten i stueetagen eller på første etage. De består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Poiano

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

search map