Ferieboliger og hoteller i Affi

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Affi er i virkeligheden en lille italiensk by, men er gennem de seneste år oftest blevet brugt som betegnelse for afkørslen på motorvej A22 mellem Brenner og Verona på østsiden af Gardasøen.

Den anvendes af bilister som kommer både fra nord og syd, og som skal til vinområdet Valpolicella, eller til den sydlige del af Gardasøen, hvor selve Garda by ligger i en afstand af blot 8 kilometer. Affi er samtidig blevet et stort indkøbsområde, der mest af alt har karakter af storcenter, hvortil lokale italienere strømmer i stor stil.

På trods af beliggenheden ved den berømte motorvej, er er ikke langt ud i naturen, og området byder på masser af små landsbyer med gode spisesteder. Derfor er Affi blevet et oplagt udgangspunkt for forretningsfolk som blot har brug for en enkelt overnatning, men også til længere ophold for familier, som gerne vil opleve både Gardasøen med de mange forlystelsesparker for børn, vinområdet Valpolicella, opera i Verona, men som også vil have muligheden for at komme hurtigt til Venedig eller en af de andre spændende storbyer i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Maso di Villa

Susegana, Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino, Veneto

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Populært i Veneto

search map