Abruzzos nationalparker på en uge

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

I den midterste del af Italien mod øst fra Rom ligger regionen Abruzzo.

Regionen fremstår som en uopdaget diamant med muligheden for mange spændende oplevelser ikke mindst når det kommer til natur såsom høje bjerge, lave dale, storslåede højsletter og smukke søer. Derudover kan man lade sig friste af autentiske middelalderbyer samt et vildt og uspoleret dyreliv.

Vi foreslår en rejserute, hvor nationalparker og middelalderby stemning er i højsædet, men hvor det også er muligt at fordybe sig i kultur i Abruzzos regionshovedstad L’Aquila – en ideel rute kunne være tre nætter ved den billedskønne sø Lago di Barrea, to nætter på et historisk kloster udenfor Ocre og to nætter i den stemningsfyldte bjergby Santo Stefano di Sessanio, som er et enestående bevaringsprojekt.

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

Hold badeferie i rolige omgivelser i pæne ferielejligheder med terrasse, der ligger rundt om en flot pool med havudsigt. Du har kort afstand til centrum og stranden (800 meter) og du kan selv lave mad eller besøge byens spisesteder.

Albergo La Poiana

Barrea

Albergo La Poiana ligger billedskønt på en skråning med udsigt over søen Lago di Barrea, hvor der om sommeren er kanoer, vandcykler og bademuligheder. Dette gæstfrie hotel er dit ideelle udgangspunkt for hiking.

Il Borgo a...mare

Tortoreto Lido

Il Borgo a...mare ligger i tredje række langs via Marconi, få skridt fra strandpromenaden og i gåafstand fra indkøbsmuligheder og restaurant og legeplads. Hver lejlighed råder over privat ter... rasse, parkeringsplads, aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine og mere til for at gøre ferien bekvem.Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog