Abruzzos nationalparker på en uge

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

I den midterste del af Italien mod øst fra Rom ligger regionen Abruzzo.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Regionen fremstår som en uopdaget diamant med muligheden for mange spændende oplevelser ikke mindst når det kommer til natur såsom høje bjerge, lave dale, storslåede højsletter og smukke søer. Derudover kan man lade sig friste af autentiske middelalderbyer samt et vildt og uspoleret dyreliv.

Vi foreslår en rejserute, hvor nationalparker og middelalderby stemning er i højsædet, men hvor det også er muligt at fordybe sig i kultur i Abruzzos regionshovedstad L’Aquila – en ideel rute kunne være tre nætter ved den billedskønne sø Lago di Barrea, to nætter på et historisk kloster udenfor Ocre og to nætter i den stemningsfyldte bjergby Santo Stefano di Sessanio, som er et enestående bevaringsprojekt.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

Hold badeferie i rolige omgivelser i pæne ferielejligheder med terrasse, der ligger rundt om en flot pool med havudsigt. Du har kort afstand til centrum og stranden (800 meter) og du kan selv lave mad eller besøge byens spisesteder.

Green Bay Village

Pineto

Green Bay Village er konstrueret omkring poolen, som udgør hjertet i dette feriekompleks. Bor du på Green Bay, har du en anstændig lejlighed, adgang til fælles pool, blot en mindre gåtur fra en af de mange brede, gode sandstrande i Abruzzo.

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi

Her bor du få skridt fra stranden (ca. 50 meter) og i kort gåafstand fra spisesteder og indkøbsmuligheder. De 42 lejligheder er moderne indrettede og de råder alle over aircondition, fjernsyn og møbleret terrasse.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål Blog
DKK Skift valuta Skift sprog