Abruzzos nationalparker på en uge

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

I den midterste del af Italien mod øst fra Rom ligger regionen Abruzzo.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Regionen fremstår som en uopdaget diamant med muligheden for mange spændende oplevelser ikke mindst når det kommer til natur såsom høje bjerge, lave dale, storslåede højsletter og smukke søer. Derudover kan man lade sig friste af autentiske middelalderbyer samt et vildt og uspoleret dyreliv.

Vi foreslår en rejserute, hvor nationalparker og middelalderby stemning er i højsædet, men hvor det også er muligt at fordybe sig i kultur i Abruzzos regionshovedstad L’Aquila – en ideel rute kunne være tre nætter ved den billedskønne sø Lago di Barrea, to nætter på et historisk kloster udenfor Ocre og to nætter i den stemningsfyldte bjergby Santo Stefano di Sessanio, som er et enestående bevaringsprojekt.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Liana er et roligt og dejligt indbydende sted, der ligger tilbagetrukket fra Gardasøens hektiske sommerliv. Her kan du dase i haven, mens dine børn vil få dagen til at gå med plasken i poolen og leg i de grønne omgivelser.

Hotel Cristina

Limone sul Garda, Lombardiet

På Hotel Cristina finder du rolige omgivelser og en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene. Du kan benytte dig af hotellets reception, parkeringsplads, stor have, pool, restaurant og bar... eller bare sidde på din balkon.

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

På Residence Atlantide får du mange feriefordele. Ikke nok med at du bor i fine lejligheder med adgang til pool, så har du også søen uden for døren samt indkøbsmuligheder og restauranter i kort gåafstand. Mere bekvemt bliver det ikke.

Populært i Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi

Her bor du få skridt fra stranden (ca. 50 meter) og i kort gåafstand fra spisesteder og indkøbsmuligheder. De 42 lejligheder er moderne indrettede og de råder alle over aircondition, fjernsyn og møbleret terrasse.

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

Hold badeferie i rolige omgivelser i pæne ferielejligheder med terrasse, der ligger rundt om en flot pool med havudsigt. Du har kort afstand til centrum og stranden (800 meter) og du kan selv lave mad eller besøge byens spisesteder.

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Colonnella

Her kan du få i pose og sæk, for Hotel Villa Susanna degli Ulivi har både swimmingpool, restaurant, wellnessafdeling, 3 km til sandstrand og uanede udflugtsmuligheder på fx mountainbike eller Vespa.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog