Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Har en historie der går tilbage til mange hundrede år før vor tidsregning, men først i 1100-tallet begynder byen at få det udseende, vi i dag kan skimte i det lille historiske centrum. I anden halvdel af 1300-tallet får byen sine egne statutter, og fra 1374 til 1390 bygges den borg, som stadig pryder byen med sit massive, 40 m høje centertårn og sine tre prægtige runde hjørnetårne.

Moderne kunst og kultur

Borgens imponerende arkitektur danner for øvrigt ofte rammen om udstillinger af moderne kunst, en spændende kontrast!

Interessante kunstværker

Byen er også hjemsted for et par kirker, der rummer interessante kunstværker. Besøg for eksempel Chiesa di Santa Maria della Pietà fra 1500-tallet, der har fresker af mesteren Pinturicchio, eller Santa Croce fra 1600-tallet, hvis hovedalter smykkes af en storslået ”Nedtagelse fra Korset” af Luca Signorelli.

Flot keramik og gode landbrugsprodukter

Og når I alligevel er her, så skulle I måske tænke på at købe lidt minder med hjem, for Umbertide er kendt viden om for sit flotte keramik. I kan også købe nogle af de gode landbrugsprodukter, eller måske bare nøjes med at spise dem på en af byens restauranter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Umbrien

search map