Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen ligger ved Trasimenersøens nordøstlige bred og den gamle bykerne er omkranset af middelalderlige bymure, mens den nyere bydel lige uden for murene ligger lige ud til søen med en lang promenade langs søens bred.

Fiskefestival

Desværre blev mange af byens monumenter og seværdigheder bombet i stykker under anden verdenskrig, men man kan til gengæld sidde på første parket og nyde Trasimenersøens smukke blå farve og slappe af efter alle kunstens regler. Restauranter og barer er her nok af, hvorfor man ikke behøver at bevæge sig ret langt væk, når sulten melder sig. Man har rig mulighed for at smage på de fisk, der findes i søen og desuden kan man under den årligt tilbagevendende Fiske Festival få lov at spise fisk fra verdens største stegepande, der måler hele 4,30 meter i diameter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Gode vandremuligheder

Da byen har sit egen lille togstation, kan man nemt tage toget direkte til f.eks. Perugia eller endda til Rom, dog så med et enkelt skift undervejs. Mulighederne er mange. En anden fabelagtig måde at komme rundt i det nærliggende område, er via ens flade konvolutter. Der findes nemlig mange gode vandremuligheder for de der elsker at røre sig i natur skønne omgivelser.

Læs mere om Passignano sul Trasimeno

"Palio"

Hvert år i juli afholdes der Palio i byen, men ikke et af de der involverer heste, men i dette tilfælde både (Palio delle Barche).

Skjul teksten
 
 

Populært i Umbrien

search map