Ferieboliger og hoteller i Norcia

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Specialiteter

For gourmeter klinger Norcia sødt i ørerne. Byen er nemlig primært kendt for sine fine trøfler og charcuteri, men også en fremragende chocolatier finder vi her i byen. Norcia er kendt for sine fine trøfler, det gode svinekød og ikke mindst vildsvinekød. Derudover er der tale om en hyggelig by med flere interessante seværdigheder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rester af fæstningsmure

Norcias historie går langt tilbage, og allerede under Det Romerske Imperium havde byen sine solide fæstningsmure. Disse fandt man dog så umoderne, at man erstattede dem med mere moderne sådanne i trettenhundredetallet. Disse mure kan man stadig i dag se flere steder, men de har ligesom resten af byen lidt under flere jordskælv gennem århundrederne, som selv ikke bysbørnene og skytshelgenerne sankt Benedikt og hans søster Scolastica har kunnet redde den fra.

Stemning og smukke bygninger

Trods naturkræfternes hærgen er Norcia en yderst hyggelig by, og mange vil glæde sig over, hvor lidt turismen fornemmes her i forhold til så mange andre umbriske byer. For nok kommer her mange gæster til byen, men de fleste af dem er vist romere, der stikker af fra storbyen et par dage i ny og næ. Her er da også både glimrende stemning, mange smukke bygninger fra Middelalderen og frem samt gode muligheder for de maleriske vandfald Cascata delle Marmore, den imponerende og store naturpark Parco Nazionale dei Monti Sibellini for slet ikke at tale om nærliggende byer som Spoleto, Todi, Narni osv. osv.

"Skovens frugter"

Det skorter ikke på gode indkøbsmuligheder i byen, hvis man vil have nogle af de charcuterivarer, som på italiensk har gjort ordet norcino til synonym med en håndværksslagter ud over at betyde en indbygger i Norcia. Dette håndværk kan man selvfølgelig også nyde godt af på byens restauranter, hvor man også vil finde skovens frugter - vildsvinekød, svampe og vildt - ydnyttet på bedste vis.

 
 

Anbefalinger til dig

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Populært i Umbrien

search map