Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Indtil for kort tid siden var Montefalco ganske ukendt. Den var kun én blandt mange små søde umbriske byer, og selvom store forfattere som Hermann Hesse og Gabriele d'Annunzio allerede i 1900-tallets begyndelse lovpriste byen, så forblev den en overset lille by for langt de fleste.

Udsigt fra byen

Der er ellers en fantastisk udsigt fra byen, man ser på klare dage helt til Spello, Assisi, Trevi, Spoleto og så naturligvis landskabet omkring den, der hører til noget af det smukkeste i Umbrien.

Fremragende vin

Når man står heroppe, kan man let komme til at tænke på Montalcino, og det er da også en nærliggende sammenligning, for hvor mange ville i dag kende nogen af de to små byer, hvis det ikke var for den fremragende vin, der dyrkes på skråningerne omkring dem? Sagrantino di Montefalco er dog kommet langt senere end Brunello di Montalcino, hvilket både afspejles i antallet af producenten, kendskabet til vinen og prisen. Det kan i højeste grad anbefales at prøve denne specielle vin til en passende ret, men husk at drikke den til solid mad, for dens høje indhold af garvesyre har godt af noget til. Det er slet ikke en så let vin at holde af som Brunello, for den har stor personlighed. En passende begyndelse vil ofte være "lillebroderen", der hedder Rosso di Montefalco.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Smag vinen her

Hvorom alting er, så er Montefalco fuld af restauranter, vinbarer og caféer, hvor man har rig mulighed for at smage de dejlige dråber.

 
 

Populært i Umbrien

Villa Subretia

Montefalco

L'Oasi

Assisi

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

search map