Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Gubbio beliggende majestætisk knejsende på Monte Iginos bjergskråninger er en af Umbriens ældste byer - og måske også en af de mest kendte i regionen. Lidt uden for byen finder man ruinerne af et romersk teater fra det første århundrede efter Kristus. I sommermåneder (juli/august) afholdes der klassiske koncerter i amfiteatret - noget der eftersigende skulle være en helt speciel oplevelse at overvære.

Mange seværdigheder

Gubbio rummer mange seværdigheder for de historisk- og arkitektonisk interesserede bl.a. en hel del kirker - heriblandt kan nævnes Duomoen, Sankt Francesco-kirken, Santa Maria Nuova-kirken og mange flere. Byens historie er rig på religiøse personligheder og begivenheder og den er en af de mest besøgte byer af de katolske pilgrime.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Festivaler m.m. året rundt

Derimod for de der finder det interessant at deltage i byfester af forskellige karakter er kommet til det rette sted i Gubbio, da byen huser indtil flere fester, festivaler og events af forskellig karakter året rundt. Til jul arrangeres VERDENS største juletræ med lys op af bjergets skråninger – det er så stort at det nemt kan ses det fra luften fra 7 december til 6 januar.

Traditionelt håndværk

Gubbio holder fast i mange traditioner fra byens tidligere folkeslag og har stadig stor omsætning fra byens traditionelle håndværk som keramik, strengeinstrumenter og restauration af antikke møbler.

 
 

Populært i Umbrien

search map