Anmeldelser af Villa Santa Teresa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Santa Teresa

Læs personlige anmeldelser af Villa Santa Teresa som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Santa Teresa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot og veldrevet

Smukt hus med vidunderlig pool i smuk landsby. Flot udsigt, vidunderlige solnedgang og lige i nærheden af Rom, lidt over en time til byen og lufthavnen.
 Husets ejere støvsugede poolen og vandede blomster hver anden dag. Hvis du ønsker at hvile og bade med børnene, som vi, er dette stedet.

Anbefaling til kommende gæster

Fyrene på Fantasia Bar fixer alt det, du ønsker - tennis, volleyball på torvet om aftenen eller landsbyens bedste kaffe. Måske tips til levende musik, disse fyre har løsningen på alt, sammen med Emanuela!
Tak.

Villa Santa Teresa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Santa Teresa
Villa med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lene og familien boede på Villa Santa Teresa i Baschi fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Da vi ankom tog husets ejer pænt imod os. Dog vil jeg i denne sammenhæng sige, at familien ikke kan et ord engelsk eller tysk (kun italiensk), hvilket måske for evt kommende gæster kan give lidt problemer.

Et stort minus var, at huset er omgivet af en masse hunde som døgnet igennem gøede og bjæffede. Hvert hus har sin hund og når den ene hund startede med at gø, ja så stemte de andre hunde i og der var en konstant hundeglammen. Mindre godt.

Husets køkken fungerede fint. Dog var første salen indrettet således, at man skal gå igennem et dobbletværelse for at komme indtil de 2 andre soverum, hvilket jeg synes at I skal gøre opmærksom på.

Byen Cevita og den gamle del af Orvieto er absolut et besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Jette og Knud fra Kolding boede på Villa Santa Teresa i Baschi fra d. 26. maj til d. 4. juni 2011.

Vores tur til Baschi gik rigtig fint. Huset var nemt at finde, alt var klart da vi ankom, og omgivelserne er super dejlige. Huset ligger lige udenfor den lille by Baschi, som man endelig må huske at besøge!, Her kan købe stort set alle dagligvarer i de to små supermarkeder, der er også en slagter, en tøjbutik, en tankstation og en 'Alimentari'. Derudover har husets ejer sørget for, at der er rigeligt med drikkevarer i huset, som man frit kan tage af. Man sætter streger på
en fin lille oversigt over varerne og afregner ved afrejsen. Kort og godt, er stedet ideelt til afslapning. Hvis man vil mere, ligger Orvieto blot nemme 14 km væk, og udover at være en dejlig og spændende by, kan man købe ALT. Vi vender helt sikkert tilbage. Også tak for jeres altid gode service. Vi anbefaler gerne In-Italia til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anni og John fra Aalborg boede på Villa Santa Teresa i Baschi fra d. 26. september til d. 3. oktober 2009 og på Casa Giubbonari i Rom fra d. 3. til d. 6. oktober 2009.

Vi har været meget glade for at rejse med In-Italia, alt klapper perfekt.
Huset i Baschi levede fuldt op til vores forventninger, et rigtigt dejligt hus i gode omgivelser, hvis man vil opleve Umbrien og det østlige Toscana.
Lejligheden i Rom overgik langt vores forventninger, en helt vidunderlig lejlighed og placeringen er bare perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Simon og familien fra Charlottenlund boede på Villa Santa Teresa i Baschi fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi har haft en fantastisk ferie i Italien, turen der ned med 2 stop, huset i Umbrien, i byen Baschi og turen hjem igen med endnu 2 stop, har vaeret smuk. Huset levede op til alle vores forventninger. Dejlig nemt, uden nogen form for komplikationer, det hele virkede, In-Italia, bilen, huset og poolen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Susanna

Castiglione del Lago, Umbrien

Casa Bassa

Orvieto, Umbrien

Villa Iris

Corchiano, Lazio

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Umbrien

search map