Anmeldelser af L'Oasi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af L'Oasi

Læs personlige anmeldelser af L'Oasi som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af L'Oasi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt. Sød familie. Hyggelig lejlighed. Meget rent og pænt.

Assisi som feriedestination

L'Oasi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på L'Oasi
Toværelseslejlighed Cantina med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Assisi som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne
Navn

2 nætter på en bjergskråning

Meget smuk beliggenhed for boligen dog noget kompliceret at finde, selvom vi havde GPS.

L'Oasi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på L'Oasi
Toværelseslejlighed Cantina med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Helle og familie fra Hillerød boede på L'Oasi i Assisi fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Et fantastisk dejligt og roligt sted. Sød værtsmor, som havde bagt kage til os på ankomstdagen. Lejligheden rummelig og ren. Dejlig terasse med skøn udsigt. Ingen finger at sætte på dette sted. Vær forberedt på, at der er lidt langt til indkøb. I Assisi er der dog en lille købmand, men man skal parkere udenfor bymuren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Vibeke og familie fra Ribe boede på L'Oasi i Assisi fra d. 2. til d. 16. juli 2011.


L´Oasi er et pragtfuldt sted. Vi har absolut kun ros til stedet. Der er en fantastisk udsigt, flotte blomster og stedet er meget velholdt. Ynglingspizzeriaet blev absolut Il Duomo som ligger i den øverste del af Assisi. De laver nogle fantastiske pizzaer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Idar og familie fra Nesttun i Norge boede på L'Oasi i Assisi fra d. 25. juni til d. 2. juli 2011.

Turen gikk flott og vi er som vanlig svært fornøyd med In italia. Stedene vi bodde på var svært fine, spesielt må vi skryte av L`Oasi. Fantastisk vertskap og en nydelig velholdt leilighet og ikke minst hage

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mia med sällskap från Råå i Sverige bodde på L'Oasi i Assisi från den 28. maj till den 4. juni 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt boende på L'Oasi 28/5-4/6-11 allt var perfekt och vi har ingenting att klaga på. Vi var två par som reste tillsammans.

Att välja L'Oasi, vacket beläget med otrolig utsikt över dalen, var en fullträff. Vi hälsades välkomna med en god mjuk kaka som räckte hela veckan. Lugnt och fridfullt ute på landet men ändå så nära till närmsta stad Asissi. Andra små pärlor och städer som är värda ett besök är Montefalco, Spello och Spoletto.
Byarna, vackra vyer, god mat och dryck ligger tätt och man behöver inte köra några större avstånd för att hitta små pärlor. En dagstur runt den vackra sjön Lago di Trasimeno med många små byar längs vägen är också en trevlig tur.

Att komma tillbaka med påsarna fulla av delikatesser och duka upp på någon av de två altanerna för att inta måltiden var perfekt. Poolen är guld värd både efter morgonjoggen och stadsvandringen eller bara som avkoppling ett par timmar. Lägenheten var väl utrustad och trevligt inredd. Vi tyckte särskilt om att det fanns ett eget badrum till varje sovrum.

Vi återkommer gärna!! Skickar med några bilder att njuta av.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Sys og rejsefæller fra Køge boede på L'Oasi i Assisi fra d. 2. til d. 6. august 2008.

Vi var meget glade for at bo på l’Oasi i Assisi, Umbrien.
Vi var to par, der delte lejligheden (Cantina), som er meget velegnet til det formål. Der er hvad man skal bruge, meget rent og velholdt, og yderst smukke omgivelser. De to terrasser og den meget velplejede swimming-pool (med en fantastisk udsigt) udgør det ideelle opholdssted, især med de temperaturgrader vi havde i august. Huset ligger utrolig smukt og fredeligt lidt oppe i bjergene, og med jeres kørevejledning (og vores GPS) lykkedes det at finde stedet, som også ligger i passende afstand fra Assisi.
Vi vil gerne give stedet vores varmeste anbefaling.
I ugen forinden var vi med min søster og svoger en uge på Fattoria di Castiglionchio, og jeg kan fuldt ud tilslutte mig deres begejstring over stedet.
Herudover vil jeg rose jer for en meget kompetent service. Jeg vil meget gerne benytte mig af jeres kontor igen, og anbefaler det gerne til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anne fra København NV boede med mand og børn på L'Oasi i Assisi fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi har haft en rigtig skøn tur til Asissi. Ved ankomst til L'Oasi blev vi overvældet af de mange blomsterkrukker og lavendler, som fylder luften med dufte. Vi boede i den mindste af lejlighederne, som var meget ren og velholdt, og havde to terrasser, meget skønt. Af en eller anden grund troede jeg, at der var udsigt til Asissi - det er der ikke, men panoramaudsigten over bjergene dispenserede absolut herfor.
Vi kunne godt have brugt en ovn i køkkenet og en ordentlig fryser som man kan have is liggende i til ungerne. Og når nu vi er ved børnene (drenge på 3 og 7) så havde de også en skøn tur, badede ved poolen, fandt firben og scorpioner, vandrede rundt i Asissi og hørte historier om Francesco.
Men jeg er lidt usikker på, om værten, hendes søster og dennes mand ønsker mindre børn på stedet. Vi oplevede en episode, hvor ungerne blev beskyldt for at have skubbet en del store sten ned fra en bakke lidt fra vores terrasse, som vi derfor blev bedt om at flytte tilbage. Jeg er ret sikker på, at det ikke var vores børn, og da vi flyttede stenene, kunne vi også se, at de havde ligget der længe, der var vokset blomster op omkring dem. Lidt underligt. Og morgenen efter fik vi pludseligt en flaske dyr vin forærende.
Men alt i alt en dejlig ferie i naturskønne omgivelser og tæt på en dejlig og spændende by, anderledes fra de andre middelalderbyer vi har besøgt i Toscana. Må anbefale Santa Maria Degli Angeli-kirken i bunden af byen - helt vidunderlig med den lille kirke indeni, samt Eremo, hvor Francesco boede en tid. Og fortsæt også videre efter Eremo helt op på toppen af bjerget, en vild udsigt.
Vi vender tilbage til Asissi en dag. Og til In-Italia næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lars og familie fra Brøndby Strand boede på L'Oasi i Assisi fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi var rigtig glade for at bo der og stedet levede helt sikkert op til forventingerne, det var en rigtig dejlig og stor lejlighed med en meget fin indretning med masser af plads og med en storslået udsigt over dalen og bjergene. Det er helt sikkert at anbefale. Familien som har stedet er utrolige søde og imødekommende. Byen Assisi er en rigtig hyggelig gammel by, med masser af hyggelige gader og bygninger.

Vi har flere gange før rest med In-Italia og har kun positive oplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Populært i Umbrien

search map