Anmeldelser af Agriturismo Santomanno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Santomanno

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Santomanno som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Santomanno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Det hjertevarme Italien.

Vi har boet 10 dage på Santomanno. Vi har oplevet en gæstfrihed og hjertelighed, der er svær at beskrive. På trods af sprogbarriere har vi følt os velmodtaget og behandlet som længe ventede gæster.
Lejligheden er perfekt til to personer, den er ren, pæn - og hyggeligt indrettet.
Et godt råd kan være at tage en blæser med til at "flytte" luften.
Det er ikke sidste gang vi holder ferien der.

Acquasparta som feriedestination

Vær opmærksom på, at gps kan snyde, så det er bedst at køre efter in-italias anvisning det sidste stykke.
Der er mulighed for at bade i Bolensenasøen ca en times kørsel derfra, hvis man trænger til anden nedkøling end poolen. Den har fuldstændigt klart vand og der er mulighed for fred og ro ved byen Marta og mere liv og aktivitet ved byen Capodimonte.

Agriturismo Santomanno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Santomanno
Toværelseslejlighed Uva med 2/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og familie fra Viby J boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Det er et pænt sted, der ligger lidt afsides. Dejligt på toppn af mindre bakke, hvilket gør at der er lidt bevægelse i luften. Maria Luisa er usædvanlig livlig og ikke bange for at stole på folks forståelse af det italienske sprog. Men håndbevægelserne gør, at man forstår det, man ikke umiddelbart forstår af ordene. Der er dog lige den ting, at når man bor nedenunder privaten, er der et støjproblem. Måske er børnebørnene der ikke altid, men når de er til stede, så hører man det tydeligt. Det burde Maria Louisa nok tænke på, ellers et ok sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Birgit og familie fra Brønshøj boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en dejlig uge i Acquasparta, og alt fungerede fint. Der var lidt støj fra den nærliggende vej, men det vidste vi jo inden fra beskrivelsen, og det var heller ikke meget. De italienske ejere af stedet var rigtig søde og tog meget godt imod os. Deres engelske er på et minimum, men vi fandt fint ud af det alligevel med tegn og gerninger og med vores sparsomme italiensk kunnen. Vi følte os meget velkomne.
Lejligheden var fin og velindrettet. Poolen kunne godt have været lidt større, men det var super, den var der, og den blev brugt flittigt. Stedet ligger i fin afstand fra Rom, og det er nemt at tage toget dertil, så det giver en oplevelse ekstra at kunne tage dertil. Derudover er der i området mange fine gamle byer at besøge. Vi har været meget glade for vores ferie og også for de oplysninger og tips, vi modtog af jer inden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Carsten og rejsefælle fra Hvidovre boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 26. juli til d. 9. august 2008.

Santomanno ligger rigtig godt for udflugter i hele Umbrien, men også for ture til Lazio (Bomarzo, Viterbo m. fl.) og det sydlige Toscana.
Det var en fin lejlighed, med masser og plads og der manglede ikke noget i køkken og badeværelse, Det skulle da lige være knager til håndklæder, men det er jo generelt i hele italien. Swimming-poolen var en skøn luksus, især da vi var der, hvor temperaturen rundede de 40 grader.
Eneste anke var den lille terrasse, som deles med den anden 1. sals lejlighed. Dette gav en del trængsel, da der boede 5 personer i lejligheden ved siden af. Det bør nok fremgå af jeres site, at det ikke er en privat terrasse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Terje og familie fra Vikhammer i Norge boede på Agriturismo Santomanno i Acquasparta fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi hadde et flott opphold i Italia, og har lyst til å dra tilbake til landet ved en senere anledning også. Denne gangen hadde vi lyst til å oppleve noe annet enn en typisk sydentur, med strand, barer og strandpromenade som jo finnes overalt. Vi ønsket å se litt av landet og oppleve livet utenom de kjente turistmålene.Acquasparta var en liten by som ikke hadde noe særlig å by på. Men det var både butikk, et par restauranter og flere minibanker der, så det var ingen problemer. Men dette var et utmerket utgangspunkt for bilturer i området rundt! Vi hadde flotte turer både til de gamle byene Spoleto og Perugia som var verd å oppleve med sine trange gater og yrende folkeliv. Vi var også med på prøvesmaking av vin hos en stor vinprodusent i Todi. Marmorefossen utenfor byen Terni var også et flott skue, selv for oss nordmenn som har mange flotte fosser her til lands! Når det gjelder Casa Viola var det akkurat slik som dere hadde beskrevet. Stort hus med tykke murvegger som gjorde at huset var svalt å bo i selv uten aircondition. Det lå 4 km utenfor Asquasparta. Vi fikk en veldig god vegbeskrivelse av dere, og hadde ingen problemer med å finne fram. Vertskapet var hyggelige og hadde gjort mye for å pynte opp huset med både bilder på veggene og kunstige blomster. Viola selv var en energisk kvinne som hadde et levende kroppsspråk. Hun gjorde seg forstått med det selv om hun ikke kunne et ord engelsk. Hennes voksne datter kunne litt engelsk, og var den personen som tok imot oss da vi kom. Blide og hyggelige folk! Rent og pent overalt! Det eneste vi syns var litt ekkelt, var lyden av knaskende termitter (tror vi) som var i en stor tre-drager mellom husets 2 kjøkkener. Vi så dem imidlertid aldri, men syns det var litt ufyselig likevel.
TIPS:
Det er nødvendig å ha bil, både fordi huset ligger landlig til, og for å ta seg rundt i området. Vi hadde stor nytte av GPS i bilen!!
Avtal avreisetidspunkt med vertskapet på forhånd. Det sto at utsjekking var mellom kl 8 og 10, og vi regnet med at noen av dem var tilstede da. Vi måtte dra kl 8 for å ha god tid for å levere tilbake leiebilen og for å ha god tid på flyplassen. Men ingen var der klokka 8 på morgenen, og det ble en del stress for å få dem til å komme raskest mulig slik at vi fikk tilbakebetalt depositumet. Vertskapet bodde ikke på stedet, men ca 15 minutters biltur unna.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Villa La Paiola

Vicosøen, Lazio

Anbefalinger til dig

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Umbrien

search map