Agriturismo i Acquasparta i Umbrien

Agriturismo Santomanno

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Santomanno indgår i en ejendom på 10 hektarer jord, hvor der dyrkes korn og safran, som danner en smuk ramme om selve huset.

Udforsk landskabet

Huset blev bygget for ca. 200 år siden i sten og træværk. Det blev renoveret med samme materialer af de hårdtarbejdende ejere, som nåede at skabe langt mere komfortable boliger, end dem deres oldefar og mor havde haft. I dag finder vi ved huset en pool på 6 x 11 meter, bocciabane og bordtennis. Er du til en mere aktiv ferie, kan du benytte de mountainbikes, der stilles til rådighed til udforskning af landskabet og de omkringliggende bakker.

Komfortable lejligheder

De fem udlejningslejligheder er pænt indrettede og komfortable. De ligger enten i stueetage eller på første sal. Det selvstændige hus har egen grill, imens de fire andre lejligheder deles om et fælles grillområde. Lidt trafiksummen kan muligvis høres i det fjerne.

Lejlighederne på Agriturismo Santomanno

Toværelseslejlighed Uva med 2/4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetage og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Der findes havebord og -stole ved indgangen.

Toværelseslejlighed Quadrifoglio med 2 sovepladser (1. sal med terrasse)

ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed Girasole med 4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der havebord og -stole.

Treværelseslejlighed Rosa med 4 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Casa Viola med 4/6 sovepladser (stueetage)

lille hus bestående af rummelig opholdsstue med to køkkenhjørner samt to pejse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Huset råder over privat have med havemøbler og grill. Det er muligt at sætte en ekstra seng i hvert soveværelse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Azienda Agricola Spinola

Torgiano, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Umbrien

L'Oasi

Assisi

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

Podere le Olle

Montegabbione

search map