Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aquas Partas henviste engang til byen beliggende mellem Amerino og Furapane kilder. Den ligger på 320 moh. ca. 15 km fra Marmore vandfald, Todi og Spoleto. Byen ligger i et af de mindst befolkede dele af Umbrien og er endnu omgivet af den middelalderlige bymurbælt.

I middelalderen var byen en del af de såkaldte Terre Arnolfe og kom senere under ejendom af flere biskopper og kardinaler indtil den kom under kontrol af familien Cesi, som her byggede palæeet af samme navn i det 16. århundrede. Byen var også hovedbase for den genfunderet Accademia dei Lincei, som samlede videnskabsmandene fra flere europæiske lande.

I dag har byen omkring 5.000 indbyggere, som engang om året samles på gaderne for den Rievocazione rinascimentale, hvor byens kvarter deltager i konkurrence mod hinanden på gaden men samles omkring et godt glas vin på de lokale taverner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Umbrien

Agriturismo Pugnano Alto

Lisciano Niccone

L'Oasi

Assisi

search map