Turistskat i Italien

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Den italienske regering besluttede tilbage i 2011, at alle italienske kommuner frit kan indføre en turistskat, som betales direkte til overnatningsstedet af den rejsende ved ankomsten. Turistskatten er en personskat, der udregnes på baggrund af det antal nætter, man logerer i den enkelte kommune samt standarden af overnatningsstedet.

Hvad skal du betale i turistskat?

Skattens størrelse fastsættes af den enkelte kommune og varierer ganske meget, ligesom den kan ændres uden varsel. Som udgangspunkt skal der maksimalt betales for 10 nætter på hvert overnatningssted, men også dette kan variere. Italien har utrolig mange kommuner og da de fleste er ganske små, har In-Italia desværre ikke mulighed for at ajourføre denne turistskat på alle vores ferieboliger og hoteller.

Du kan få mere information i vores FAQ ofte stillet spørgsmål om ferie i Italien

Andre afgifter og skatter

Foruden turistskat er det specielt afgifter i forbindelse med kørsel i bil at du skal være opmærksom på som turist i Italien. Flere og flere byer har indført såkaldte milijøzoner hvor bilkørsel ikke er tilladt uden at betale afgift. Vær opmærksom på at du betaler afgifter for kørsel på de fleste motorveje samt parkering i byer og ved seværdigheder.

Læs mere om Milijøzoner i Italien

 

 
 

Populært i Veneto

search map