Agriturismo i Volterra i Toscana

Villa Opera

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Opera ligger ca. 3 km fra Volterra, en stemningsfuld middelalderby med et stort udvalg af spisesteder og utallige udstillinger af håndværk i alabaster. Indkøbsmuligheder savnes heller ikke i byen.

Vingård, der også producerer god olivenolie

Gården stammer fra 1700-tallet og på dens jord produceres både vin og olivenolie, som naturligvis kan smages og købes i stedets reception. Her dyrkes de traditionale toscanske druer som Sangiovese, Trebbiano, Malvasia Toscana og den sorte Canaiolo. Olivenolien er koldpresset, som den skal være for at få en olie af høj kvalitet.

Afslapning i haven og ved poolen

Ved gården findes desuden et svømmebassin omgivet af oliventræer med liggestole og parasoller samt udsigt over dalen nedenfor. En stor have med grillfaciliteter og havemøbler står desuden til rådighed for gæsterne fordelt således, at gæster i stueetagen har møblement lige ved døren, mens gæsterne på 1. sal finder deres møblement under havens træer. Det skal nævnes, at en vej kører bag ved gården, men du skal ikke være bange for store støjgener, da der er tale om en lille asfalteret landevej, der næsten udelukkende benyttes af de få lokale, som bor på denne side af bjerget. Hvis du skulle få lyst til en tur på stranden, er der ca. 45 km til de gode sandstrande ved Marina di Cecina.

Ferielejligheder til såvel par som familier

Samtlige ni lejligheder er godt indrettet og råder over telefon, fjernsyn samt køkken med køleskab og selvstændigt varmeanlæg til de kolde årstider. Der er også gratis trådløs internetforbindelse i receptionsområdet.

Læs om lejlighederne på Villa Opera

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Tenuta Quarrata

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo La Collinella

Montaione, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Populært i Toscana

search map