Agriturismo i Volterra i Toscana

Borgo dell'Era

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Lejlighed Rondine Lejlighed Falco Lejlighed Poiana Lejlighed Pettirosso Lejlighed Usignolo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold ferie på landet mellem skyggefulde og gavmilde skove, blødebakker med solsikker og korn og med Era floden lige udenfor den indhegnet have.

Rolige omgivelser

På Borgo dell'Era finder du afslapning og rolige omgivelser. Den gode pool vil være en hit i de varme årstider både før du kører på udflugt eller når du vender tilbage. Glæd dig til solbadning på terrassen og hyggelige timer under pavillonen - nok efter en god måltid med grøntsager fra haven (eller fra naboen) og den lokale og robuste rødvin.

Hvad er der at se udover Volterra?

Du har ikke langt til spænden udflugter i nærheden, udover Volterra hvor du kan besøge det romerske teater, det etruskiske museum og værksteder, hvor talentfulde håndværker skærer og modeller alabaster-sten. Du har mindre end en halv times kørsel til tårnenes by San Gimignano, de befæstede byer af Colle Val d'Elsa og Monteriggioni. Har du lyst til at køre en smule mere så kommer du frem til Siena mod syd, Firenze og Pisa mod nord. Og skulle du have lyst til at forlade landskabet med vinmarker og bløde bakker, så finder du de lange og brede toskanske sandstrande mod vest (ca. 40 km) ved Cecina, Vada, Donoratico, Marina di Castagneto, osv.

Et landsted, fem lejligheder

På Borgo dell'Era kan du vælge mellem 5 lejligheder. Der er fire toværelseslejligheder, der ligger i samme hus; to af dem i stueetagen og to på første sal. I et anneks lige ved siden af ligger der endnu en toværelseslejlighed. Alle lejligheder, selve dem på første sal, har egen privat udendørs område med bord og stole samt grill.

Læs om lejlighederne på Borgo dell'Era

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Borgo Collelungo

Montaione, Toscana

Residence Santa Maria

Montaione, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Toscana

La Casina

Castagneto Carducci

Villa Borri

Casciana Terme

search map