Anmeldelser af Hotel Plaza & de Russie

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Plaza & de Russie

Læs personlige anmeldelser af Hotel Plaza & de Russie som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Plaza & de Russie. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Plaza & de Russie

Hotel Plaza & de Russie
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Plaza & de Russie
Comfort hotelværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Finn og rejsefælle fra Frederiksberg C boede på Hotel Plaza & de Russie i Viareggio fra d. 13. til d. 21. oktober 2007.

Vi har haft en glimrende tur, især fordi hotellet var rigtig godt, og vejret også meget fint. Byen var noget tivoliagtig, men en god stemning var der, og vi var meget centralt placeret for så vidt angik udflugter. Vi så det, der skulle ses, hvis man var turist og besøgte området for første gang. Vi vil bestemt kontakte jer igen, hvis turen går til Italien.Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og Jan fra København K boede på Hotel Plaza & de Russie i Viareggio fra d. 25. til d. 27. juli 2006.

Endnu en ferie i Toscana har været helt fantastisk og ikke mindst fordi vi har haft jer til at være med i planlægningen. Vi valgte at fejre vores sølvbryllup ved tage på rundtur i Toscana i egen bil. Alle steder var supergode og spændende på hver sin måde.
Vi boede to nætter på badehotellet Hotel Plaza & de Russie og det er vist det flotteste hotel vi har boet på nogensinde. Vi følte os lidt malplaceret, da vi kom ind på hotellet i shorts, klip klappere og drivvåde af sved efter at have kørt i 37 graders varme igennem Italien. Hotellet lå ud til kystpromenaden og byen er Hornbæk gange hundrede eller noget i den stil. De ord der trænger sig på er supersødt og hjælpsomt personale, dansktalende pige i receptionen, smukt værelse og til velkomst var der stillet en køler frem med kold prosecco, stuepige to gange om dagen, suveræn morgenbuffet i tagrestaurant med udsigt over havnen og strandene og gode parkeringsmuligheder foran hotellet. Vi parkerede gratis, men var nok også lidt heldige. Vi kan anbefale, at man vælger restauranter i byen og ikke på kystpromenaden. Vi fik i hvertfald god mad begge aftener. Der er rigtig mange spændende fiskerestauranter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian og familie fra Charlottenlund boede på Hotel Plaza & de Russie i Viareggio fra d. 9. til d. 12. juli 2005.

Dyrt men dejligt. Perfekt beliggenhed. Super service og en restaurant på toppen. Vi var 2 voksne og 3 børn og det var faktisk OK i "junior suiten", så personprisen var ikke så høj endda.
Vi kan ikke finde noget der skal gøres bedre. Vi skulle bare have bestilt et par dage ekstra (hvis vi altså lige glemmer pengepungen).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Pétur og hustru fra Reykjavik boede på Hotel Plaza & de Russie i Viareggio fra den 14. til den 19. juni 2004

Plusser:
Hotellet er 4 stjernet og opfyldte fuldt ud forventningerne. Kan anbefales. Restaurant på tagetagenen med flot udsigt og udendørs servering. Viageggio er tilpas italiensk og ikke så mange turister, Meget lang strandpromenade, restaurenter, barer og butikker. Spændende havn og flot strand. Viareggio ligger centralt til andre udflugtsmål og jernbanestationen ligger ca. 15min gang fra hotellet. Tag altid toget indtil de store turistbyer!! Marked, gågade og mange gode butikker.

Minusser:
Lidt dyrt, men ikke i forhold til andre priser i Viareggio. Dyrt område. Jeg vil ikke kalde Viareggio for et børnevenligt sted undtagen stranden:
Hotellet har kun 5-6 parkeringspladser som altid er optaget. Foran hotellet er stor offentlig betalingsplads hvor der næsten altid er plads. (Koster ca 200kr pr dögn) Gratis mellem kl 24:00 og 8:00.

Konklusion:
Godt hotel. Kan anbefales. 5 nætter i Viareggio er nok. Fine restaurenter og strand. Godt valg.
4 stjerner til In-italia. Rigtig beskrivelse af hotellet. I må godt finde et bedre kort !!

NB: Som sædvanligt-når man bestiller over nettet, til en lidt billigere pris og med jeres omkostninger, får man næsten altid det dårligst og værst placeret værelse på hotellet og gælder det også for dette hotel. Det betyder ikke så meget, det skal man bare være klar over.

In-Italia's kommentar

Det er nu ikke vort indtryk, at man får dårligere værelser ved at bestille over internettet, men Hotel Plaza & de Russie har fire værelsestyper, og Pétur havde valgt det billgste...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Mondial Resort & SPA

Marina di Pietrasanta, Toscana

Anbefalinger til dig

Hotel Astoria

Sorrento, Campania

Relais Blu Belvedere

Massa Lubrense, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map