Feriebolig i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Pris fra pr. pers.
Standard-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed Superior-lejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dine børn vil have her have mulighed for at hygge sig på stranden, ved poolen eller om aftenen i haven med baby-dance. Du finder i La Mazzanta og på Residence Stella del Mare et badeferiemiljø med god og livlig stemning i hele den periode, hvor skolerne holder lukket i Europa, altså fra slutningen af juni til begyndelsen af september, og ellers ret stille omgivelser i forårs og efterårsmånederne, når dem uden børn kan have glæde af at bo så tæt på havet.

Et godt sted for familier

Her finder du og din familie god hjælp i receptionen. Du finder desuden restaurant/pizzeria og bar lige på stedet samt pool og børnebassin, lille legeplads, parkeringsplads, privat strand med dertilhørende beach-volleybane, samt vaskeri (mod betaling). På stranden og ved poolen er der om aftenen mini-club og diverse former for underholdning, hvorfor man må forvente liv og glade dage, mens det står på.

Mange udflugter i området

Området er det ideelle udgangspunkt, hvis man ønsker at kombinere en badeferie med udflugter til Toscanas dejligste byer. Både Firenze, Siena, Lucca og San Gimignano ligger i overskuelig køreafstand fra lejlighederne, lige som Elba også nås ganske let fra havnen i Piombino der kun ligger ca. én times kørsel herfra.

Lejligheder men balkon dog af to forskellige standard (og pris)

Lejlighedskomplekset er nyistandsat. Det består af tre bygninger, indeholdende lejligheder med henholdsvis et, to eller tre værelser. Lejlighederne er klassificeret som enten standard eller superior , og er alle udstyret med telefon, satellit-tv, wireless-internetforbindelse og balkon. Lejlighederne af typen superior fremstår meget lyse og moderne, og råder desuden over klimaanlæg, køleskab med lille fryser og opvaskemaskine. Superiorlejlighedernes balkoner er mere rummelig end standardlejlighedernes balkoner.

Lejlighederne på Residence Stella del Mare

Toværelseslejlighed standard med 3/4 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 35 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning (til et barn på max 12 år) i sovesofaen eller enkeltseng i værelset.

Toværelseslejlighed standard med 3/5 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 40 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til én person, rummeligt soveværelse med dobbeltseng og adskilt af skab to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Bemærk at lejlighederne højst kan huse tre personer over 12 år. Er man fem personer, skal to af gæsterne være under 12 år.

Treværelseslejlighed standard med 4/5 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 45 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng (til et barn på max 12 år) samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed superior med 3/4 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 38 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til én person, soveværelse med med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, rummelig balkon med bord og stole. Der er mulighed for en ekstra opredning (til et barn på max 12 år) på sovesofaen.

Treværelseslejlighed superior med 4/6 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 45 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (til to børn på max 12 år), to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og rummelig terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Anbefalinger til dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map