Hotel i Tirrenia i Toscana

Grand Hotel Continental

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På torvet ved Grand Hotel Continental er der stor offentlig parkeringsplads og en stor terrasse ved havet. Her arrangeres gademarked om aftenen hele sommeren igennem. Ca. 200 meter fra hotellet, på den anden side af det lange torv er der et lille tivoli der ligeledes er aktivt om sommeren. Så du skal ikke bo her for at finde fred og ro, men fordi livlige sommerdage lige er dig.

God beliggenhed i forhold til by og strand

Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel. Det er ikke særlig spændende set udefra, men det er nydeligt invendigt og har den fordel af at ligge rigtigt i forhold til byen, stranden og pinjeskoven. På hotellet findes 24-timers reception, stor hall med bar, møde- og konferencelokaler, restaurant (med fast dagsmenu), elevator, internet point og garage (mod betaling). Det er også muligt at parkere på gaden foran hotellet ligeledes mod betaling. I badesæsonen har gæsterne gratis adgang til hotellets private strand med liggestole og parasoller.

Gode udendørsfaciliteter

Blandt udendørs faciliteter er der olympisk svømmebassin (50 x 20 m) med liggestole, børnebassin og fitness-rum samt bordtennis. Mod betaling kan du benytte dig af cykeludlejning og golfbane (Cosmopolitan Golf & Country Club), som ligger 1 km herfra. Hotellet arrangerer desuden børneklub ved legepladsen i faste tidsrum for deres unge gæster mellem 4 og 10 år. Der er desuden dag- og aftenunderholdning på hotellet fra midten af juni til slutningen af august.

Pæne og velholdte værelser

Hotellets 175 værelser er alle pænt indrettede og velholdte, de fleste med gulvtæpper. De har alle telefon, satellitfjernsyn samt pay-TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Der findes også værelser med 4 senge.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

San Vincenzo, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map