Agriturismo i Terricciola i Toscana

Fattoria Colleverde

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du kører fra ved hovedvejen for at komme frem til Colleverde, vil du blive betaget af landskabet: Vejen fører op og ned ad bløde bakker dækket med vinmarker. Det var præcis det, der skete for ejerfamilien, der oprindeligt kommer fra Emilia-Romagna og som købte ejendommen i 2006. Her vil stilheden og skønheden gøre indtryk på dig fra første øjeblik. Og det er af disse grunde, at du skal vælge denne feriebolig.

Bondegård med masser af plads

Selve gården er 125 hektar stor og producerer især vin og olivenolie. På den store grund rundt om villaen, hvor ferielejlighederne er placeret, finder du både rolige kroge og masser af aktiviteter. Udover pool med indbygget børnebassin er der også en lille fodbold-basketbane. Til de milde sommeraftner er der fælles grillområde, hvor du kan tilberede dine grillede bøffer og grøntsager, mens du nyder det gode toscanske klima. Der er også mulighed for at gå en tur mellem rankerne på gårdens vinmarker, i olivenlunden eller omkring småsøerne på ejendommen.

Morgenmadsrestaurant og butik med gårdens skatte

I stueetagen er der morgenmadsrestaurant, hvor du kan sidde og nyde landskabet mens du planlægger dagens udflugt til de nærliggende middelalderbyer, der pynter på bakketoppene i området. Alt efter hvornår du vælger at tilbringe din ferie i Toscana, så vil oplevelserne være forskellige. Vinhøsten sker som regel i begyndelse september og olivenhøsten i oktober. Druerne skal være helt møre og sunde for at skabe den bedste vin imens olivenene skal være grønne, hvis kvaliteten skal øjnes. I morgenmadssalen kan du både få den italienske morgenmad eller den mere robuste middeleuropæiske version. Her kan du også købe gårdens produkter. Morgenmadsrestauranten er altså mere end et sted, hvor du kan indtage dagens første måltid - her vil du finde den gæstfrie reception, der gerne hjælper med gode råd til udflugter og oplevelser i netop den periode, du har valgt til din ferie i Toscana.

For par eller familier med små børn

Fattoria Colleverde er både et sted for par som for familier med børn, vel at mærke i skolealderen, idet teenagere sandsynligvis ikke vil sætte pris på alt for mange nætter på de lidt kedelige sovesofaer. Det er ikke standarden af selve lejlighederne, du kommer til at huske stedet for. Alt er pænt og rent, men ikke luksuriøst. Lejlighederne ligger enten i stueetage eller på første sal og råder alle - der er 18 i alt - over køkken med 4 gasblus eller elplader, eget badeværelse med toilet og bruser, to sovepladser i sovesofa i stuen. For at gøre opholdet lidt mere behageligt, har man sat fluenet for alle vinduerne samt installeret ventilator i soveværelserne (men ikke aircondition - du kan dog lade vinduerne være åbne om natten og ligge der og lytte til nattens lyde og lade brisen, der løber over bakkerne, blæse ind).

Læs om lejlighederne på Fattoria Colleverde

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Il Casale

Capraia e Limite, Toscana

Borgo di Montereggi

Capraia e Limite, Toscana

Anbefalinger til dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map