Anmeldelser af Casina del Bosco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casina del Bosco

Læs personlige anmeldelser af Casina del Bosco som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casina del Bosco. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Subbiano som feriedestination

Byen er lille, men der er dog supermarkeder og restauranter, ulempen er så en køretur på 30 min. når man skal hjem, så den ene kan ikke drikke vin til maden.

Casina del Bosco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Beliggenheden er utrolig smuk, men MEGET langt fra daglige indkøb og resturanter.
 
Selve indkvarteringen på Casina del Bosco
Villa med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fuldstændig ugeneret højtbeliggende velindrettet hus til 2 personer

Huset ligger virkelig væk fra alfarvej. 1 km af en lille grusvej, pludselig dukker huset op i en olivenlund med flot udsyn over de bløde skovklædte bjerge. Meget rolige omgivelser, i ny og næ kom naboen forbi på traktoren og hilste venligt i forbifarten. Selve huset er velindrettet til 2 personer, der er udendørs jacuzzi og swimmingpool. De udendørs omgivelser er meget hyggelige, grunden er indhegnet.

Anbefaling til kommende gæster

Når man lige har vænnet sig at huset ligger lidt afsides, var det skønt at komme "hjem" om eftermiddagen efter oplevelserne og en god middagsmad. Så var det tid til afslapning på terrassen inden vi enten kørte ind til Subbiano, hvor der ligger en hyggelig familierestaurant lige før man kører ind mod byen. Alternativt er der masser af muligheder for indkøb af lækkerier f.eks. hjembragt porchetta og et stykke frisk brød. Værten var meget imødekommende og hjælpsom.

Casina del Bosco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casina del Bosco
Villa med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool

Aprilvjret bød dog ikke på en tur i poolen
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Casetta i Ciliegi

Cortona, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

La Scatolaia

Stia, Toscana

Anbefalinger til dig

Casetta i Ciliegi

Cortona, Toscana

Il Nido del Cu-Cu

Castiglion Fiorentino, Toscana

Palazzo Conti

Pienza, Toscana

Populært i Toscana

search map