Anmeldelser af La Casa di Peter

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Casa di Peter

Læs personlige anmeldelser af La Casa di Peter som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa di Peter. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og rejsefællerne fra Kastrup boede på La Casa di Peter i Stia fra d. 31. maj til d. 7. juni 2008.

Tusinde tak for endnu en god oplevelse i området omkring Firenze.

I år var vores 5. årlige tur i træk til området, og dette var uden tvivl den flotteste og mest veludstyrede indkvartering af de fem. Jeres hjemmeside gør ikke huset den fulde gunst. Huset har simpelthen alt: bordtennis, bordfodbold, flot pool, citrontræer, mountainbikes, fritgående hjorte over alt, sublim udsigt, velkomst vin og frugt samt et herligt værtspar. Huset ligger inden i nationalparken, og der er derfor træer over alt i stedet for de traditionelle vinmarker.

Stia by og område bærer præg af at være et lidt mere fattigt område end de andre 4 steder vi har været, som alle har ligge i Toscana syd for Firenze. Til ungerne var der i Stia alt hvad vi havde brug for, en fin lille legeplads samt et ishus med guddommelig hjemmelavet Italiensk is.

Vejret var ikke med os, men vi havde alligevel en rigtig god tur til Casa de Peter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Frits og rejsefæller fra Laksevåg i Norge boede på La Casa di Peter i Stia fra d. 15. til d. 29. juli 2006.

Jeg må aller først få lov til å takke for god service fra In-Italia. Helt fra vi bestillte turen og til vi endelig var hjemme igjen etter ferien , synes vi at In-Italia har opptredt på en god og ryddig måte. Spesielt fint var det for oss å få hjelp til å kontakte huseier, da vi på grunn av forsinkelser kom sent frem til Casa di Peter. Huseieren snakket kun italiensk, og det gjorde ikke vi.

Huset hadde en særdeles god standard, vi har leid hus tidligere i Europa, og dette var det desidert beste. Det var god plass, og alle bekvemmeligheter var tilstede. Dog benyttet vi ikke satelitt-tv en, da vi var "travelt opptatt" med å feriere! Swimming-poolen var akkurat passelig stor for 4 voksne og 3 barn samtidig, og husets eier kom ofte og rengjorde bassenget. Det eneste lille irritasjonsmoment, var nabohusets to hunder. De begynte å gjø ved 11-12 tiden på kvelden (de hørte sannsynligvis hjortene inne i skogen), holdt fred en stund, og 2-3 ganger senere på natten startet de på igjen. Det hadde vært fint for de neste leietakerne hvis In-Italia kunne tatt dette opp med huseier.

Huset ligger noe avsides til, men med leiebil tar det bare 5 minutter ned til nærmeste matbutikk. Skal man besøke Firenze, Siena, eller andre store byer, tar dette 1-2 timer i bil, så vi følte at dette ble lange turer. Likevel, vi tok dagsturer til disse byene, besøkte vinslott, det skjeve tårn i Pisa, og hadde alt i alt en fantastisk tur. Både Casa di Peter og Toscana området kan anbefales til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Podere Varlunga

Borgo alla Collina, Toscana

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map